رفتم ارایشگاه جوگیر شدم به آرایشگره یه مدل نشون دادم کوتاه بود بعد وقتی تموم شد دیدم موهام خیلیییی کوتاه شده وای وای وای نمیدونم چیکار کنم اعصابم خرابهخرابهههه
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
منم مثل تو گاهی جوگیر میشم بی فکر میشم یه کارایی میکنم و بعد بخاطرش روزها و ساعتهاااا حررررررص میخورم به خودم قول دادم از این به بعد اول قبل هر کاری خوب فکر کنم امیدوارم که آدم شم و رو قولم بمونم
قرص ویتامین ث بخور،،، خودم تجربه نداشتم از دکتر شنیدم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
به ارایشگر گفتم بلند شدم شبیه کاکتوس بودم تا گل رز
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند