2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره سونوش رو میدونم. فقط خواستم بدونم ازمایش خون نداره

فکر نکنم 

من ۳ سال پیش رفتم آمینوسنتز یادمه بعدش فقط رفتم آنومالی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

سلفری خیلی کامل هست آزمایش خون غربالگری اول و دوم نیاز نیست ولی بهتره سونوی NT و سونوی آنومالی اسکن ...

اره ان تی انجام دادم. انومالی هم ادیبهشته. چون دکترم ازمایش خون غربالگری دوم رو ننوشته شک کردن

بفرمایید 

مرسییی. من چکاپ بارداری اذر ماه دادم غلظت خونم 14.9 بود دکترم شبی 1 عدد اسپرین داد هفته پیش مجدد چکاپ دادم اومده 14 و پایین اومده. دکترم گفت همون اسپرین کافیه. بنظرتون درست گفته؟ چون دیدم همه دارن انوکسا وهپارین میزنن نگران شدم چرا ب من نداده😑

سوال دومم من ترشحام بدون بو و سوزش و خارشه ولی لزج و چسبناک و کشدار. رو دستم سفیده ولی میام با دستمال پاک کنم سبزه. دکترم میگه ترشح بی علایم عفونت نیست درست میگه؟ 

من یکم وسواس و استرسی هستم. ببخشید

خواهش میکنم عزیزم همون آسپیرین کافیه، انوگزاپارین و هپارین برای موارد حادتر هست، عفونت هم حتما باید با خارش و سوزش و درد باشه ترشحات بدون این علائم مشکلی نداره عزیز دلم 

جان و جهان من تویی   
خواهش میکنم عزیزم همون آسپیرین کافیه، انوگزاپارین و هپارین برای موارد حادتر هست، عفونت هم حتما باید ...

اهان بخدا اینقدر تو نی نی سایت و گوگل میگردم استرس گرفتم. مرسی خانوم دکترخیرببینی. نه ترشحام فقط رنگشون سبزه بی علامته. مرسی گلم

اهان بخدا اینقدر تو نی نی سایت و گوگل میگردم استرس گرفتم. مرسی خانوم دکترخیرببینی. نه ترشحام فقط رنگ ...

خواهش میکنم هر زمان سوال داشتی من هستم خیالت راحت، تو گوگل زیاد نگرد همیشه بدترین امکان رو بهت میگه 

جان و جهان من تویی   
خواهش میکنم هر زمان سوال داشتی من هستم خیالت راحت، تو گوگل زیاد نگرد همیشه بدترین امکان رو بهت میگه& ...

دقیقا هی قول میدم به خودم نگردم باز میام نی نی سایت. فدای شما عزیزم لطف کردی