2777
2789
عنوان

خونه یا باغ

96 بازدید | 7 پست

سلام ما میخوایم خونمونو بفروشیم مشتری پیدا شده که با باغ و زمین معاوضع میکنه پول هم داره ماهم اگه این خونمونو بفروشیم مستاجر میمونیم الان بنظرتون ما خونه رو با یه تنف باغ و زمین و پونصد میلیون پول طاق بزنیم بریم مستاجر شیم و با سود باغ زمینمونو بسازیم یا یه میلیارد پول بگیریم با نیم تنف باغ و یه زمین که با یه میلیارد خونمونو درس کنیم خواهرانه کمکم کنید❤

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

خودمون مامانم یه تنف باغ و بابام چهار تنف زمین داره ولی مشتری نیست که اینارو بفروشیم روش بزاریم میترسم خونه رو بفروشیم بدبخت شیم

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

دومی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخرش نامفهوم بود 

خونه رو با یه تنف باغ یدونه زمین و پونصد میلیون پول طاق بزنیم مستاجر شیم با پولش زمینو خونه بسازیم یا نیم تنف باغ یدونه زمین و یه میلیارد هم پول که بتونیم خونه رو بسازیم کدومش؟

تنف چيه ؟! 

سوال منم هست 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔