2821
2789
عنوان

لیپوساکشن

146 بازدید | 5 پست

سلام به همگی. من عمل لیپوساکشن ران کردم ولی متاسفانه از یه سمت چربی زیاد برداشته شده. آیا میتونم امیدوار باشم که دقیقا از همون ناحیه دوباره چاق بشم؟ و اگر کسی تجربه مشابه داره و یا راه حلی سراغ داره خوشحال میشم بدونم.

فکر کنم بشه بهش چربی تزریق کنی که متقارن بشه. چیزی نیست که نشه درستش کرد. پیش کی عمل کردی عزیزم؟ من ...

یه دکتر خیلی معروف تو تهران که عمل تغییر جنسیت هم انجام میده. خیر سرم کلی تحقیق کردم. خیلی ناراحتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من لیپوساکشن شکم انجام دادم پیش دکتر سهیل برومند مطبش تهران هست و واقعا دکتر خوبیه و خودمم بعد کلی تحقیق رفتم پیشش ولی واقعا از عملم راضیم میخای شمارشو میذارم برای مشکلی ک برات پیش اومده ی مشاوره ازش بگیر حتما کمکت میکنه

09305302985

سلام عزیزم هنوز هستی ؟ ببخش ممنون میشم جواب بدی. منم خیلی ران و باشن بزرگی‌دارم مخصوصا کناره های ران ...

سلام. راستش نه. قبلا که با ورزش لاغر میشدم خیلی بهتر بود. نامتقارنه. بعد اگه چربی زیاد برداره پوستت شل میشه که باید بکشند.