2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم ایسوس. نشد ایسر نشد لنوو 

هرکسی که این پیام رو میخونه خواهش میکنم بیاد تاپیکم من جراحی کردم نیاز به راهنمایی دارم چی بهش بگم خودم هنوز مغزم سرجاش نیست هر کس اومد لایک کنه من صلوات برای حاجتش بفرستم

لنوو اصلا خوب نیست . HP  بهتره . ولی در کل لب تاپ ایسوس به نظرم از همه بهتره . البته خودم ده سال ایسر دارم عالیه . چون هزینش زیاده حتما از کسی که تو این زمینه حرفه ای سوال کن

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

لنوو اصلا خوب نیست . HP  بهتره . ولی در کل لب تاپ ایسوس به نظرم از همه بهتره . البته خودم ده سا ...

ایسر که عمرا اصلا نمیشناسم مارک های معروف نمیدونم چرا همه عشق ایسوس اند درحالی که لنوو سگ جونه

😑😑😑تکنولایف پره اچ پی نو

😐😐😐

من کل تهرانو زیر و رو کردم اچ پی نو نیست ولی تا دلت بخواد مک بوک پیدا میشه ولی اچ پی همش استوکه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ایسر که عمرا اصلا نمیشناسم مارک های معروف نمیدونم چرا همه عشق ایسوس اند درحالی که لنوو سگ جونه

ایسر یه برند معروفه تو لب تاپ .با هزینه کم کیفیت خوب میده . ایسوس تو لب تاپ خیلی کار درسته .لنوو هنگیه 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

😐😐😐 من کل تهرانو زیر و رو کردم اچ پی نو نیست ولی تا دلت بخواد مک بوک پیدا میشه ولی اچ پی همش است ...

بزن تکنولایف پره اچ پی نو آکبند 

ایسوس شاید بخرم ولی لنوو خیلی شنیدم با کیفیت تره

ایسر یه برند معروفه تو لب تاپ .با هزینه کم کیفیت خوب میده . ایسوس تو لب تاپ خیلی کار درسته .لنوو هنگ ...

آقا لنوو ده تومنی ک مشخصه هنگه 

شما پول خوب بدی مارک خوب بگیری امکان نداره هنگ کنه تمام مارک ها البته 

بزن تکنولایف پره اچ پی نو آکبند  ایسوس شاید بخرم ولی لنوو خیلی شنیدم با کیفیت تره

نمیدونم 

من ماه پیش کل تهرانو برای لپ تاپ زیر و رو کردم هیچ فروشنده ای نگفت ما اچ پی نو داریم همه استوک بود چون وارد نمیشه منم جاش مک بوک خریدم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.