2777
2789
عنوان

کادوی عروسیم…..

394 بازدید | 29 پست

دختر داییم چند ماه پیش عروسیش بود همه دایی و خاله هام   یک و نیم میلیون پول نقد بهش دادن ….حالا من اومدم سر خونه زندگیم اما هنوز جشن نگرفتم همشون ی ربع سکه برام خریدن و دادن به جز همین داییم ک چند بار شماره کارت خواست و ندادم بهشون،این دخترداییم همسن منه ی مدت قهر بودیم(چون من ی بار ازدواج کرده بودم و جدا شدم بعد جداییم ی سری حرفا زد ک ترجیح دادیم ارتباط نداشته باشیم )حالا دوباره صمیمی شده و هی زنگ میزنه اگه درباره ی هدیه پرسید ک چی بهت دادن و اینا چی بگم؟؟نمیخوام ناراحتی پیش بیاد

شاید مامانت قبلا برده اینا جبران کردن براتون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب ولی من و این دخترداییم چون هم سنیم و خب تقریبا همزمان میترسم مشکلی پیش بیاد…..نمیدونم اگه پرسید چ ...

در این مورد با مامانت مشورت کن ممکنه قبلا بهشون داده باشین که الان اومدن پس دادن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
خب ولی من و این دخترداییم چون هم سنیم و خب تقریبا همزمان میترسم مشکلی پیش بیاد…..نمیدونم اگه پرسید چ ...

دیگه دروغم فایده نداره ممکنه از بقیه بشنوه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

در این مورد با مامانت مشورت کن ممکنه قبلا بهشون داده باشین که الان اومدن پس دادن

مامانم گفت هیچی نگو بهش برا همین ب نتیجه نرسیدم اینجا پرسیدم گلم چیجوری میشه بپرسه من بپیچونم؟؟!🤔🤔

مامانم گفت هیچی نگو بهش برا همین ب نتیجه نرسیدم اینجا پرسیدم گلم چیجوری میشه بپرسه من بپیچونم؟؟!🤔🤔

پرسید بگو همون که به تو دادن 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید