2777
2789
عنوان

تا واکر واسه بچم سفارش دادم شروع کرد به راه رفتن 🥴🤐😫

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بچه ها خیلی بامزننن هیچکاریشون حساب کتاب نداره

اره دقیقا ... ۴ دستو پام اصلاااا نمیرفت یروز حموم بودیم اومدم بیرون لباساشو پوشیدم رفتم خودم لباسامو بپوشم ..دیدم ۴ دستو پا داره تمرین میکنه و تا شبش فول شد  در حالی ک تا دوساعت قبول حموم فقط نشسته بود 😑

2803
خوشحال باش مستقل را رفته واکر فدا سرش

خوشحالمممم تو پوست خودم نمیگنجم .. خیلی حرفا شنیدم سرش ... الان امیدوارم شوهرم فقط قورتم نده تو اینجور موقعا اخلاقش گند میشه

اره دقیقا ... ۴ دستو پام اصلاااا نمیرفت یروز حموم بودیم اومدم بیرون لباساشو پوشیدم رفتم خودم لباسامو ...

الهیی پسره ؟

خیلی بامزسس 

من پسر خاله هام دوقلوعن  راه رفتنو خودم یادشون دادم خیلی خوشحال بودن وقتی راه میرفتن 😂

خیلی بانمک میگفتم دستتو بگیر به یه جا خبب حالا یه پاتو مثل من بیار بالا ببر جلو بزار پایین و دقیقا انجام میدادن و دو وزه یاد گرفتن راه رفتنو خود خالم تعجب میکرد 

الان گفتید یهو یاده اونا افتادم 

آدم دلش میخواست مچالشون کنه 😂

الهیی پسره ؟ خیلی بامزسس  من پسر خاله هام دوقلوعن  راه رفتنو خودم یادشون دادم خیلی خوشحا ...

اره پسره و تنبل ... چقد پسرخاله هاتون با نمک و فهمیده بودن ماشالله 😂 بچه من الان از دیروز استارتشو زده هنوز پنگوئنی و گشاد گشاد راه میره ، چهار پنج قدم میره میفته ... بنظرت چقد دیگه طول میکشه کامل راه بره بدون افتادن ؟

2804
اره پسره و تنبل ... چقد پسرخاله هاتون با نمک و فهمیده بودن ماشالله 😂 بچه من الان از دیروز استارتشو ...

آخی آره اویل اینمدلی راه میرن 

فک کنم نهایت دیگ دو هفته دیگ کامل راه بره البته بچه ها خیلی با هم متفاوتن ممکنه پسرکوچولوی شما خیلی زودتر حتی یاد بگیره ❤

2805