2777
2789
عنوان

بابام بهم گف...

607 بازدید | 39 پست

سیم کارتتو نمیدم کلا🙃الان از دیشب لجبازی میکنم میگم برا این درس خوندم که سیم کارت خودمو بدین بعدا الان میگین نه؟از دهنش در رف قبلا میگف بعد کنکورت میدم برگردی به دوستات 

منم میگم من درس خوندم تا الان که سیم کارتمو بگیرم اگه میگی نمیدی گور بابای درس

گف خیلی احمقی مردم عین خر میخونن برن دانشگاه این عین خر میخونه که سیم کارت و دوستاشو پس بگیره💔💔💔

ناراحت شدم خب دانشگاه مهمه ولی دوستام و علاقه ام مهم تره برام

قرار نی اولویت اونا درس و دانشگاهه اولویت منم باشه 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار بابات تایید نمیکنم اما ما سه تا دوست و رفیق صمیمی بودیم از وقتی دانشگاه قبول شدم مامانم برام مهمونی گرفت یه دقیقه آمدن از بس چهره هاشون تو هم کرده بودن 😅و حتی بیرون میرفتم من دیگه نمی‌گفتن

😅پس خواهرانه بدون لجبازی درست بخون 

اکانت واگذار شد .

واااااای عزیزم به پدرت حق میدم 

بخدا از دوست هیچی درنمیاد هیییییییییچی

یعنی دوست باید آخرین اولویت زندگیت باشه 

آخرش به حرف من میرسی

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

بنظرم داری اشتباه میکنی  

این موضوع فراموش کن که دانشگاه بده 

همش حرفه این چیزا بعدشم دوستات همیشگی نیستن 

حتی شاید تورو تا الان فراموش کردن یا فراموش میکنن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

کار بابات تایید نمیکنم اما ما سه تا دوست و رفیق صمیمی بودیم از وقتی دانشگاه قبول شدم مامانم برام مهم ...

دقیقا ۹۹ درصد بعد دانشگاه چهره اصلیشون مشخص میشه 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
دقیقا ۹۹ درصد بعد دانشگاه چهره اصلیشون مشخص میشه 

😂😂😂حتی یکبار شنیدم مامانش گفته بود وای دخترای ما هر روز خونه بودن هی نازنین زنگشون زد از درس باز شدن حالا خودش قبول شده

اکانت واگذار شد .

چند‌سالته حالا؟  اونام همینقد‌دوستت دارن؟

۱۸

خب به اندز من نه فقط یکیش اونم دوستیش بهم اثبات شده اس خیلی وقتا پشتم بود وقتایی که توی کاری همه میگفتن شما دوتا باید رقیب هم باشین نه دوست

من چون تنهام زود وابسته میشم🙃

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود