i0am0bahar مدیر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 عنوان دلبری | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 26 پست تو رو خدا دلبری کردن یادم بدید 1402/12/26 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 مرسی خواهش میکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 در خدمتم فقط اگر ایراد نداره الان نمیتونم بعدا میام یه چیزایی میگم و خودت که اومدی چند تا سوال میمرس ... باشه عزیزم عب نداره مرسی ازت
sawiop عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5772 من ک فقط سگ بودن رو بلدم اگ لازم داشتی خبرم کن《البته دور از جون سگ》😑 والا کسی که بخوادت همون اخلاق سگی رو هم قبول داره
0_حافظ_0 عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 681 تو ذات باید باشعبعصیا ذاتا عشوه میان آدم خوشش میادولی بعصیا هرچقدرم سعی میکنن عشوه خرکی بیان به دل نمیشینه جوششیه نه کوششی😂 ..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
0_حافظ_0 عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 681 تو ذات باید باشع بعصیا ذاتا عشوه میان آدم خوشش میاد ولی بعصیا هرچقدرم سعی میکنن عشوه خرکی بیان به ... عین شعر سرودن میمونهبعصیا سعی میکنن شعر بگن و چیز خوبی از آب درنمیادولی وقتی شعر جوششی باشه قشنگ میشع ..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 تو ذات باید باشع بعصیا ذاتا عشوه میان آدم خوشش میاد ولی بعصیا هرچقدرم سعی میکنن عشوه خرکی بیان به ... اتفاقا یک مهارته الکی اینا رو جا نندازید
adamz_۸۰ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 الان میان میگن لبات و غنچه کن و بچگونع حرف بزن بگو شوشویی برام از اینا میخلی!؟ و از این چرت و ... حق گفتیروبیکا از این کانالای چرت پرت دارهیکیش این بود موهاتو دو گوشی ببند و لباتو غنچه کنو با صدای بچگونه حرف بزن😂حیلی مزخرفه گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 حق گفتی روبیکا از این کانالای چرت پرت داره یکیش این بود موهاتو دو گوشی ببند و لباتو غنچه کن و با ... من خوشم نمیادازاین اداصولاولی دیدم یه سری ازمرداخوششون میاد🥴 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
0_حافظ_0 عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 681 اتفاقا یک مهارته الکی اینا رو جا نندازید این نظر منه مگه نظر نخواستی؟ ..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
adamz_۸۰ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 من خوشم نمیادازاین اداصولاولی دیدم یه سری ازمرداخوششون میاد🥴 اون مردا خیلی چندشن گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 اون مردا خیلی چندشن آره واقعا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 این نظر منه مگه نظر نخواستی؟ نه چون من گفتم دلبری کردن یادم بدید نه که نظراتتون برای دلبری کردن بگید