i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 عنوان دلبری 470 بازدید | 26 پست تو رو خدا دلبری کردن یادم بدید 1402/12/26 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفتر_کاکل_به_سر_2 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3335 گلی خوشگلی گلی دلبری گلی از همه زیبا تری اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 اگه روبیکاداری یه کانال معرفی کنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 9383 الان میان میگن لبات و غنچه کن و بچگونع حرف بزن بگو شوشویی برام از اینا میخلی!؟و از این چرت و پرتا
i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 خیلی مفصله اگر میخوای درخواست بده بگم اره اره حتما
i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 اگه روبیکاداری یه کانال معرفی کنم نه متاسفانه ندارم
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 من ک فقط سگ بودن رو بلدم اگ لازم داشتی خبرم کن《البته دور از جون سگ》😑 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 بکن @delbar_jana2 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mhdygtg عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1422 اره اره حتما در خدمتم فقط اگر ایراد نداره الان نمیتونم بعدا میام یه چیزایی میگم و خودت که اومدی چند تا سوال میمرسم و بقیشو میگم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 @delbar_jana2 این آیدیشه توی قسمت پیامرسان اینوسرچ کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
i0am0bahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 668 من ک فقط سگ بودن رو بلدم اگ لازم داشتی خبرم کن《البته دور از جون سگ》😑 نه متاسفانه نمیتونم سگ بشم