2777
2789
عنوان

خونه تکونی با یه بچه یه ساله

265 بازدید | 17 پست

من هر روز خونه رو تمیز میکنم ولی بیفایده همیشه انگاری زلزله اومده خونمون 

هیچکسم ندارم بهم کمک کنه شوهرم از کار خسته میاد میره میخوابه 

از صبح بچه داری دیگ انرژی واسم نمیمونه 

ولی از مامانم انتظار دارم ک بیاد یکم کمکم کنه منم بچه بزرگ شه حتما میرم خونه تکونی واس مادرم 

ولی ی بارم نمیگه بیام کمک 

نمیگ ک هیچ برمیگرده میگ باید خونت تا عید تمیز باش 

منم میگم ب خدا هیچکس نمیاد خونم چون نمیشینیم خونمون

اینو هم بگم من دوماه پیش خونه تکونی کردم ولی بازم مثل قبل 🥴

و اینک ماه رمضون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درکت میکنم من الان سه روزه درگیرم 

مامانم گرفتاره به زور نصف روز میاد اونم بچه هامو نگه میداره من تنهایی تمیز میکنم بچه های من دوقلو ان ۱۵ ماهه 

هر روز دوبار جارو میکشم باز آخر شب همه جا زلزله اس

https://like.timefriend.net/17104097063508730

دختر من٥سالشه ولي وقتي خونه رو تميز ميكنم فقط براي٥ديقست بعد ميبينم دوباره تركيده دوتا اتاق حال همه جارو ريخت و پاش ميكنه خسته شدم ديگه😢😭😭😭

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من یه فسقلی 8ماهه دارم مامانم هم پیشم نیست شوهرم هم از نیمه بهمن یا سرماخورده یا کمرش درد داره. سالنم مونده هنوز. با اینکه ما هم خونه خودمون نیستیم. ولی به سختی و ذره ذره تمیز میکنم. از تموم کارای عید فقط خونه تکونیش رو دوس دارم. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

منم بابچه وتک وتنها دارم خونه تکونی میکنم تازه بایه شوهر غرغرو فرش اشپزخونه رو میخواستم بشورم زیر گاز بود تا درش آورد دیوانم‌کرد میگه کمرمو شکوندی 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
منم با بچه کوچیک خونه تکونی کردم هیچکسم کمکم نکرد غرغرم نکردم

غر غر نمیکنه. بنده خدا نمیدونه چکار کنه مثه من. بچه اصلا نمی‌ذاره ی دقیقه تمیز بمونه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

فقط هر کار راحتی انجام بده هیچوقت بخاطر بقیه حرف  خودتو اسیر نکن منم بچه کوچیک دارم فقط فرشامو شستم چون دیگه بینهایت کثیف بودن و نجس 

خونه تکونی هم جاهایی که تو چشم هست رو تمیز میکنم تمیزکاری اساسی نمیکنم