2821
2789
عنوان

ماهی قرمز

4030 بازدید | 21 پست

خانما من شنیدم که ماهی قرمز باید برای اینکه زنده بمونه باید آبشو زود به زود عوض کنیم و اب بدون کلر باشه و باید هفته ای ۱ بار یا ۲ بار قند تو آب بریزیم شما  ها اینکارو کردین راست میگن که باید قند بریزیم تو آبشون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه من قند نمیریزم 

فقط شب به شب آبش رو عوض میکنم 

زنده میمونن تا آخر اردیبهشت 

آبش هم باید خیلی سرد باشه

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

غذای مخصوص ماهی بده فقط اگ ماهیا خیلی ریزن غذاشونو بکوب چون درشته براشون

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

من پارسال خریدم دو هفته بعد مرد بعد از شاید ۵_۶ سال خریده بودم اصلا خوشم نمیاد ازشون ، امسال هم میذارم یک روز قبل عید میخرم انشالله .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

والا من الان ۴ ساله یه ماهی قرمزو دارم آب که بله باید حتما بدون کلر باشه البته ما اکواریوم داریم برا همینه شاید که مونده 

غذا ماهی کویل میدم بهش قند هم ننداختم 

زود به زود ع ض کردن آبم واسه این میگن که آب اید اکسیژن داشته باشه طما یه دستگاه اکسیژن بخری لازم نیست دیگ خیلی زود به زود هی عوض شه آبش

قتد و نه 

ما نمک فک کنم میریختیم یادم نیس 

ولی برای آبشون از آبسردکن آب یخ در میاوردیم تنگ رو پر میکردیم بعد هم توش یخ مینداختیم 

ماهیامون خسلس زنده میموندن 

تو اسمون دنبال ستاره نور ماه فقط به تو میکرد اشاره✨🌚

ما نون خشک سابیده شده می‌دیم ، آب هم هفته ای یک بار عوض میکنم، تا یک و نیم سال زنده میمونن، ماهی سال پیش دوسال زنده بود ، امسال نمی‌گیرم حوصله ندارم😐

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

دوتا خریدیم پارسال هنوز زندن هیچ کار خاصی ام نمیکنیم مامانم ابشونو میخاد عوض کنه همینجوری تو دسشویی ابشو خالی میکنه میگیره زیر لوله تا دوباره پرشه غذا هم بهشون نون میده😂😂

[QUOTE=332138383]نه من قند نمیریزم  فقط شب به شب آبش رو عوض میکنم  زنده میمونن تا آخر اردی ...

میکروب داره نکنید این کارها رو

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز