2777
2789

من خیلی علاقه ای به درس ندارم یا اگه هم داشتم قبلا داشتم انگار دیگه ذوقم کورشده 

دانشجوی کارشناسی هستم می‌خوام دیگه بعدش ادامه ندم قبلا خیلی تو رویاهام بود که تا دکتری بخونم.....ولی الان دیگه اعصابم انگار نمی‌کشه 

از طرفی همه اطرافیان  وفامیلامون و همچنین دوستام می‌خوام ادامه بدن 

میترسم اگه من ادامه ندم بعدش خیلی پشیمون بشم....... 

مامانمم گفت اگه ارشد رو نخونی دیگه پیش من نباش😦

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

به شخصه میگم تا این جاش اومدی 

تا تهش هم برو

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیپلمم حتی نشد بگیرم ولی بنظرم تا لیسانس کافیه.حداقل بعدا حیفت نمیاد با ارشد یه ماشین از خودت نداری

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اگ رشته خوبی میخوای بخونی حتما ارشد هم بخون

نمیدونم واقعا احساس میکنم دانشگاه رفتن کاربیهوده ای هست اصلا چیز مفیدی یادنمیگیری توش فقط دارم وقتم رو توش هدرمیدم

نه .کارشناسی ام. برگردم عقب دیپلم هم نمی گیرم.  زندگی می کنم فقط...

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بستگی داره بعدش بخوای چیکار کنی اگه بری دنبال درآمد و کار و استقلال خیلی هم خوبه اگه بخوای بشینی خ ...

من دانشجو معلمم بعدش میرم سرکار ولی خب خانواده میگن درکنارش درسم ادامه بده 

من دانشگاه نرفتم هنوز ولی خب اگ توی کارت تاثیر داره و موقعیت بهتری پیدا میکنی ادامه بده ولی اگ فقط به خاطر بقیه میخای بخونی نخون وقتتو بزار برای یه چیزی که به دردت بخوره مامانتم میتونی قانع کنی