2777
2789
عنوان

خبر بارداریم

207 بازدید | 17 پست

من همش میترسم بارداریم رو به خانواده م بگم خودم بچه طلاقم و پدر و مادرم خیلی ارتباط حمایتگرانه ای ندارن اصلا نمیدونم بگم یا نه ؟!

ازدواجم رت که گفتم مخالف بودن و الانم شماتت میکنن میترسم بچه هم همین واکنش رو بدن

خیلی ناراحتم که هیچ کسی بهم تبریک نگفت حتی به یکی از دوستام گفتم اصلا چیزی نگفت فقط گفت خب باشه دیگه شده. شما واکنش اطرافیانتون چی بود ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مبارکه عزیزم انشالا به سلامتی بگیری بغلت، هرچقدر تو چش نباشی همون قدر بهتره به کسی نگو لذتشو ببر🥺

منم دعا کن اینبار که باردار شدم بچم صحیح و سالم بیاد بغلم

عزیزمم مبارکت باشه ایشالا خوش قدم باشه خیلی برات خوشحالم 

بنظرم اگر میبینی ممکنه تو ذوقت بزنن نگو اصلا بهشون 

میدونم ناراحت میشی که کسی چیزی نگفته ولی اصلا برات مهم نباشه آخرش فقط خودتی و خودت امیدوارم که بتونی با وضعیت اینشکلی کنار بیای 

خیلی ناراحت نباش خوشگلم به فکر بچه باش 

اگر ناراحت باشی اونم ناراحت میشه هاا😂

فکرای خوب بکن و با افرادی که اینجوری هستن رفت و آمد نداشته باش چون فقط حالت بد میشه

نگو به نظرم اگه ی رفتاری میکنن ک بهت استرس بدن استرس برات سمه  یا میتونی بزاری چن ماه دیگه ی پ ...

خودشون ی کارایی کردن که من از دیدنشون استرس می گرفتم و قطع ارتباط کردم الانم واقعا از زخم زبونهاشون میترسم

خیلی مبارکه عزیزم انشالا به سلامتی بگیری بغلت، هرچقدر تو چش نباشی همون قدر بهتره به کسی نگو لذتشو بب ...

مممنونم عزیزم اولین تبریکی بود که بهم گفتن.انشالله نینی دار شی و سالم بغلش بگیری . من انقدر خانواده خودم و خانواده همسرم اذیتم کردن و نفرین کردن میترسم گاهی بچم معلول بشه خدای نکرده یا سلم نشه

عزیزمم مبارکت باشه ایشالا خوش قدم باشه خیلی برات خوشحالم  بنظرم اگر میبینی ممکنه تو ذوقت بزنن ...

مممنونم ازت مهربونم . خیلی ناراحتم هیچ کسی خونه من نمیاد باهام رفت و آمد نمیکنه با وجود اینکه من خیلی خونگرم و مهمون دوستم اما همه بخاطر حرفهای مادر و مادرشوهرم منو غول میدونن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792