2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم

میگم ک چجوری شارژ میریزید من با کد ۱۳۰ ولی یه پیامک میاد بعد یه ساعت ک شارژ ریخته شده ولی از دیشب هرچی شارژ میریزم اون پیامک نمیاد نمیدونم چرا 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

من دارم

میگم ک چجوری شارژ میریزید من با کد ۱۳۰ ولی یه پیامک میاد بعد یه ساعت ک شارژ ریخته شده ولی از دیشب هرچی شارژ میریزم اون پیامک نمیاد نمیدونم چرا 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

لازمه بگم منم دارم یا کافیه؟😂💔

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

میگم ک چجوری شارژ میریزید من با کد ۱۳۰ ولی یه پیامک میاد بعد یه ساعت ک شارژ ریخته شده ولی از دیشب هر ...

من مستقیم میزنم همیشه... با پشتیبانی تماس بگیر بهت میگن 

یا بعد 72ساعت برمیگرده پولت یا اعمال میشه واسه قبضت

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میگم ک چجوری شارژ میریزید من با کد ۱۳۰ ولی یه پیامک میاد بعد یه ساعت ک شارژ ریخته شده ولی از دیشب هر ...

کد پرداخت قبض رو از تو ایرانسل من میتونی برد و از اون مبلغ دلخواه رو بزن   هر چقدر میخوای بریز

من شارژ نمیزنم اصن 

چون ازاده ماهایه ی مبلغی قبض میاد اونو میدم فقد 

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`