2789
عنوان

میشه کمکم کنید 😭

87 بازدید | 10 پست

ما با خانواده همسر ی ساختمونیم

خونمون کوچیکه و رخت خاب هام جانشد

مادرشوهرم اینا یه کمددیواری خالی داشتن گفتن وسایل اضافه ت رو بذار تو این

منم رخت خواب گذاشتم چند وقت پیش دیدم یکی از پتوها رو انداختن رو فرش تو اتاق و خیلی وقته ازش استفاده کردن🤯مادرشوهرم گفتبعدا برات می‌خرم خیلی عصبانی شدم ولی چیزی نگفتم کاور رختخوابم خریدم ولی باز نکردم دیگه گذاشته بودم تو کمد الان دیدم اونم بازکردن وسیله گذاشتن

فردا به بهونه خونه تکونی میخام برم ببینم چیا نیس دیگه و وسایلم‌ رو بردارم از اونجا 

چجوری به روشون بیارم ؟چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونم کوچیک بود بعد چیدن جهیزیه و مراسم عروسی ، ناهارخوریم رو جمع کردم گذاشتم تو انبار، انباری خیلی بزرگه

شش ماه بعد رفتم دیدم تماااام صندلیهام سوراخه

جای سیگار بود

نگو برادرشوهرم میرفته اونجا با دوس دخترش حرف میزده و سیگار میکشیده ، هی آتیش سیگارش میفتاده رو صندلیها

بخدا هنوز نگاه میکنم جیگرم میسوزه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

به نظر من که توام باید مثل خودشون پررو و حق به جانب رفتار کنی

اینجا کاملا حق با تو بوده چون بدون اجازه از وسایل تو استفاده کردن توام با یه خودکار و دفتر برو به بهونه خونه تکونی دونه دونه وسایلی که استفاده کردن رو بنویس ، خیلی با اعتماد بنفس و ریلکس انگار که داری یه کار معمولی میکنی با لبخند کاغذی که وسایلمو نوشتی بده به مادر شوهرت بگو براتون نوشتم که وقتی خواستین بخرید و به جاش بزارید اذیت نشید واسه لیست کردن البته قابلتونو که اصلا نداره ولی خب چون خودتون گفتین به جاش میخرید من لیستشو نوشتم که راحت باشید واسه خرید😊

یه دونه کاغذ دیگه ام بردار قبلش همه چیزایی که نوشتی رو توی اونو کاغذی بنویس دست خودت باشه که بدونی چی کم شده از وسایلت

با اعتماد بنفس برخورد کن عزیزم نزار کسی از سکوت یا مهربونیت سواستفاده کنه

ب شوهرم گفتم  گفت چیزی نگو برات میخرم اما نخرید  بخدا پتو دونفره خارجی رو مادر شوهرم برد ...

دقیقا برا منم دو نفره و خارجی بود مال چن سال پیش خودم دلم نیومد استفاده کنم جنسش خیلی خوب بود گذاشتم مثلا برا مهمون😭😭همونو برداشتن

به نظر من که توام باید مثل خودشون پررو و حق به جانب رفتار کنی اینجا کاملا حق با تو بوده چون بدون اج ...

نظر خودمم همینه عزیزم ولی نمیدونم چجوری بهشون بگم  اینو روم نمیشه ‌برام سخته وسایلمو از اونجا برمیدارم

تازه پتو م رو انداختن رو فرش که زیرشون نرم باشه