2777
2789
عنوان

من چیکار کنم ؟

740 بازدید | 17 پست

تکلیف من مشخص نیست 

یه خواستگاری پیدا کردم 

تکلیف منو روشن نمیکنه 

یبار میگه استخاره کردم بد اومده 

یبار میگه بعد از عید میایم 

یبار دیگه میگن فعلا چند مدت آشنا باشیم 

آخرین بار گفتن استخاره کردیم بد اومده و ان شاءالله هم دختر شما هم پسر ما خوشبخت بشه 

الان دوباره گفتن قمر در عقرب بوده و آدم معتبری استخاره نکرده 

دوباره استخاره کردیم بسیار خوب بوده و قبل عید زمان مشخص کنید واسه تعین مهر و توی ایام عید ببریم محضر 

داداش بزرگ و داداش کوچیکم که پیش ما هست داداشم کوچیکم هر دو شون راننده کامیون هستند و الان شهر مون نیستن 

بابام هم میگه حتما داداشات باشند و بگیم بیان 

اصلا تکلیف من هیچ مدل معلوم نیست 

نظرتون چیه ؟ من چیکار کنم ؟ اینا نشونه نه س ؟ 

من خودمم استخاره کردم خوب اومده 

ولی چرا شل کن سفت کن در آوردن 

آخه اون موقع که گفتن استخاره بد اومده ما گفتیم  نپسندیدند الکی استخاره بهانه کردن 

الان دوباره اینطوری 

آدم گیج میشه 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

اینبار اگر نه آوردن ، هیچی نگید، سکوت کنید 

فقط دیگه راهشون ندید، جواب تلفنشونو نده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اینبار اگر نه آوردن ، هیچی نگید، سکوت کنید  فقط دیگه راهشون ندید، جواب تلفنشونو نده

شما هم فکر می‌کنی قصد شون جدی نیست ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی خرافاتی هستن بیشتر فک کن 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

شما هم فکر می‌کنی قصد شون جدی نیست ؟ 

اره ، اگر دلی میخاستن انقدر دس دس نمیکردن

احتمالن مورد دیگه ایی پیدا کردن

اصلن پیگیرشون نشو ،

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دمدمی مزاجن. بعداً هم بیچاره ت میکنن. من که حس خوبی نگرفتم. من باشم رد میکنم میگم جواب ما منفیه. 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
خود درگیری حاد دارن چرا همچین میکنن یه بار جدی صحبت کنید باهاشون اگر زنگ زدن

باید مامانمو پشت تلفن کنیم 

اون خوب بلده بپره بهشون 

ماها خجالت می‌کشیم مثل اون رک حرف بزنیم

دمدمی مزاجن. بعداً هم بیچاره ت میکنن. من که حس خوبی نگرفتم. من باشم رد میکنم میگم جواب ما منفیه.&nbs ...

من دیگه فرصت اینکه وقت هدر کنم ندارم 

سنم خیلی بالاست