2777
2789
عنوان

کمکم کنیددد

78 بازدید | 6 پست

سلام لطفاً کمکم کنید نمیدونم کجا سوالامو بپرسم من کنکوریم وتوان مالی برای خریدن دوره‌های کنکوری واساتید ندارم وخیلی لازمم بخاطر همین از ویدیو‌های اساتید به صورت غیرمجاز استفاده میکنم والان روز‌ه‌م آیا اگر هنگامی که روزه هستم وفیلمارو نگا کنم روزه‌م باطل میشه؟🥺

هیچوقت نگو فلانی ولم کرده پشیمون میشه.اون اگه دنبال یکی مثل تو بود تورو ول نمیکرد که بره کپیتو پیدا کنه قطعاً اون دنبال یکی دیگس،واگه باتو باشه هیچوقت نمیتونه آدمی باشه که تو خیالت ازش یه آدم دیگه ساختی پس بزار بره زندگی جریان داره وتو حق داری یکیو پیدا کنی که تا آخرش بهترین‌هارو واست بسازه رها کن بره...
نه چه ربطی داره

یعنی حرام نیس باطل نمیکنه؟

هیچوقت نگو فلانی ولم کرده پشیمون میشه.اون اگه دنبال یکی مثل تو بود تورو ول نمیکرد که بره کپیتو پیدا کنه قطعاً اون دنبال یکی دیگس،واگه باتو باشه هیچوقت نمیتونه آدمی باشه که تو خیالت ازش یه آدم دیگه ساختی پس بزار بره زندگی جریان داره وتو حق داری یکیو پیدا کنی که تا آخرش بهترین‌هارو واست بسازه رها کن بره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار حرامی که هست ولی باطل نمیکنه روزه رو

ممنون که جواب دادین

منکه استاد فلاح میبینم برای هرجلسشم ۵۰۰مگ از بستم می‌ره منکه هزینشو دارم میدم😂😂

واقعا مجبورم چاره ای نیس