2777
2789
عنوان

ماشینم خراب شد واكنش شوهرم😐

1506 بازدید | 12 پست

رفتم شیرینی بگیرم ماشینم خراب شد دیگه روشن نمیشد، زنگ زدم شوهرم سرکار بود بهش گفتم میگه خب چکار کنم منم قهر کردم باهاش😐 بعد الان زنگ زده میپرسه چکار کردی توضیح دادم که جرثقیل اومدن بردن گفت کجا خراب شد ماشینت گفتم جلو شیرینی فروشی گفت به خاطر شکمت بود این همه دردسر🙄

هرچند این حرف دومشم زشت بود ولی من از حرف اولش که گفت خب چکار کنم بیشتر ناراحت شدم، درسته سر کار بود ولی میتونست بگه الان سرم شلوغه خودت یه جوری درستش کن نه اینکه بگه خب چکار کنم. حرف دومشم به شوخی گفت ولی من بهم برخورد😑

به نظرتون به روش بیارم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند نفر صدا میزدی ،کمی هلش میدادن ،روشن نمیشد ؟

نه اصلا

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بابای منم همینجوره  یبار ماشین خواهرم ک مجرده خراب شد زنگید ب بابام گف بابامم گف خو من چکار کنم خواهرم قهر کرد خودش کارشو راه انداخت بعد بابام بهش گفته بود من سره کارم چکار میتونم بکنم ک زنگ میزنی یه کاریش بکن تا بعد ک اومدم خونه بهم بگو برم سراغش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

حالا اگه بهت غر میزد بهتر بود؟😂خوبه دیگه 

سر حرف اولش دوست داشتم بگه خودت یه کاریش کن نه اینکه بگم خب من چیکار کنم😂

ولی سر حرف دومش واقعا به شوخی گفت

چقد حساس

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد، یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟