2777
2789

منم یه پیج دیدم داشت قیمتش هم مناسب بوده چون قبلا هم ازش خرید داشتم میدونستم اصله جنیش ولییییی یه خورده تحقیق کردم منصرف شدم از خرید😂😐 جدیدن دارم به فیتوو یه همین چیزی هست اسمش ، دارم به اون فکر میکنم که بخرم یا نخرم یا.....

منم یه پیج دیدم داشت قیمتش هم مناسب بوده چون قبلا هم ازش خرید داشتم میدونستم اصله جنیش ولییییی یه خو ...

من از فیتو استفاده کردم خیلی موثر نبود و دوستامم که استفاده کردن حتی از فرانسه خریدن استفاده کردن ولی تاثیر نداشته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از فیتو استفاده کردم خیلی موثر نبود و دوستامم که استفاده کردن حتی از فرانسه خریدن استفاده کردن ول ...

جدی؟ 

مرسی که گفتی پس فیتو هم کنسل شد

میرم به سمت روغن رزماری پس😂😂😐

چند تا محصول دیگه هم داخل اینستا دیدم تبلیغش زیاد کردن بخصوص شامپو رزماری...... درباره اینا هم تحقیق کن

جدی؟  مرسی که گفتی پس فیتو هم کنسل شد میرم به سمت روغن رزماری پس😂😂😐 چند تا محصول دیگه هم ...

روغن رزماری از یه آنلاین شاپ ترکیه ای سفارش دادم عزیزم ولی چون موهام خیلی چربی نمیتونم استفاده کنم چند بار زدم اذیت شدم ریزش موهام بیشتر شد ولی شنیدم اسپری رزماری خوبه واسه موهای چرب

جدی؟  مرسی که گفتی پس فیتو هم کنسل شد میرم به سمت روغن رزماری پس😂😂😐 چند تا محصول دیگه هم ...

اره واقعا آدم نمیدونه به چی اعتماد کنه بیشتر این قرصا جنبه تبلیغات داره . هر دفعه یه چیز جدید مد میشه