2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

3170 بازدید | 161 پست

اینایی ک میگن توروخدا حس ششم بیاد دیشب دیدین برنامه زندگی پس از زندگی اقای مزونم گفتن الکیه هم حس ششم هم اینایی ک میگن از اینده خبر داریم این بنده خدا ک دیگه دروغ نمیگه چون محققه و تحقیق میکنه ی عمر درس خونده هیچ وقت نمیاد الکی ی چیزی بگه 😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

اصلا حس ششم یعنی چی 

من فقط تو همین سایت دیدم 

معلومه که چرته کاملا تصادفی 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی پس اززندگی کجا میده

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

آقای موزون هم نگه 

عقل آدم سالم میگه ک الکیه

خدا ب پیامبر و امام معصوم خودشم علم غیب نداده چ برسه ب ماها 😂

من اگه بمیرم وکل فامیلا بیان بالاسر جنازم،باز مامانم میاد تکونم میده میگه عه پاشو بهشون سلام کن زشته🥴

کجاش گفت من چرانشنیدم؟

البته نیازبه گفتن آقای موزون نبودمشخصه که دروغه حس ششم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

کجاش گفت من چرانشنیدم؟ البته نیازبه گفتن آقای موزون نبودمشخصه که دروغه حس ششم

اخر برنامه گلم وقتی ک تجربه کننده حرفاش تموم شد😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
هم حس ششم و هم اون برنامه دروغه🚶🏻‍♀️

دیگه اونشو من نمیتونم گردن بگیرم دهن روزه 😐😐😐