والا من اگ شارژم داشته باشه مثلا بعداز بیست روزبخوام روشنش کنم شارژش تموم شده باید بزنمش به شارژ
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
این موردی که گفتم تالا پیش نیومده؟ مثلا الان باهاش کارکنی بعد دو ساعت بعد بیای روشن کنی
نه
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
یعنی بعد یکبار خاموش کردن مثلا شب بعد فردا که بخوای روشن کنی فیکس روی همون درصد هست؟
توجه نکردم اصلا
ولی میدنی که بعد از روشن کردن درصدش همونی هست که قبل خاموش کردنش بود؟ همون درصد بود؟
میگم توجه نکردم وا😐