2777
2789

منم یک ماهه پیدا کردم بعدسرما خوردگیم منم نمیدونم

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چشمامو با اسید بشورم فایده نداره

😂😂❤️

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
والا😂🌹

😂اسید پیدا کردی بیا باهم بشوریم

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
عع توام؟😂😂

اره منم🤣

تبریک😂😂😂

چشمها را بايد شست

جور ديگر بايد ديد

🤭😂

قرص سفسکیم 

آب نمک قرقره کن 

آب داغ و لیمو و عسل قاطی کن بخور

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش