2777
2789
عنوان

#نه_به_خرید_ماهی_گلی❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من اصلا به سال تحویل هم نمیرسمد

سر حالشو بخر زیاد بزرگ نخر تنگ بزرگ و جادار بخر هیچی تو تنگش نریز اگه صدف دریایی داری فقط اونو بریز  آبش گرم نباشه جرم و کلر هم  نداشته باشه  آبشو ۱۰ روز یکبار  عوض کن هر چهار روز یکبار هم یه کوچولو کیک بده بهش تو غذا دادن و عوض کردن آب زیاده روی نکن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من هم ماهی میخرم هم جوجه رنگی  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چطور نگه می‌دارید منم دوست دارم بمونه

توضیح دادم بالاتر بخون

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

غذای مخصوص ماهی از ماهی فروشیای تزئینی و... میشه خرید 🌹

من نون خشک میدادم طفلیا گمونم تو گلوشون گیرمیکرد میمردن :|

ی بارم خاک ژله ای ریختم داخل تنگ قشنگ شه یکیش سریع مرد 

کورد نیستم :) 
ضروری هست که بزاریم؟  ما چند ساله که ماهی رنگی پلاستیکی میزاریم توی تنگ و جلوه ی قشنگی هم داره ...

من از یه ماه پیش خریدم هی موردن هی خریدم قشنگن واس همون میخرم الانم ٣تا فعلازنده دارم 

من نون خشک میدادم طفلیا گمونم تو گلوشون گیرمیکرد میمردن :| ی بارم خاک ژله ای ریختم داخل تنگ قشنگ شه ...

نون چون آرد داره و احیانا جوش شیرین باعث ورم معده شون میشه و می میرن

بعد اون گوی های ژله ای هم ماهی باعاشون بازی می کنه و می خورشون گاهی این باعث مرگشون می شه

اگر کسی علاقه داره ماهی نگه داره حتما باید ویایل و امکاناتش رو هم فراهم کنه چون مسئولیم در قبال جون موجودات زنده ای که تحت مالکیت می گیریم 

چه یه ماهی باشه چه هر حیوون دیگه ای🌱