استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 عنوان رفقای اهل شعر 227 بازدید | 41 پست روزه م ولی خوابم نمیبره وحوصلم بشدت سر رفته بیاین مشاعره ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 1402/12/26 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluer عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1999 رفت و غزلم چشم به راهش نگران شددلشورهی ما بود و دلارام جهان شد
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد دلشورهی ما بود و دلارام جهان شد درد مرا دوا توئی رنج مرا شفا توییتشنهام و سقا تویی بی تو بسر نمیشود#فیض_کاشانی ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5105 آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخند اینو اومد تو ذهنم بگو ادامه بدیم خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم مدتی هست که درگیر سوالی شدهام . .تو چهداری کهمن اینگونه هوایی شدهام؟ ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخند اینو اومد تو ذهنم بگو ادامه ... ادمک اخر دنیاست بخند😂یه همچین چیزی بود ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13362 گفته بودی دوستم داری و باور داشتم/ وای بر من با خیالاتی که در سر داشتم/ شیشه بودم مهربان با قلب شنگت ای رفیق/ گفتنی ها را نگفتم تا ترک برداشتم که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5105 مدتی هست که درگیر سوالی شدهام . . تو چهداری کهمن اینگونه هوایی شدهام؟ من آن گلم که در آتش دمید و پر پر شد به شکل اشک در آمد ولی گلاب نشد خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 گفته بودی دوستم داری و باور داشتم/ وای بر من با خیالاتی که در سر داشتم/ شیشه بودم مهربان با قلب شنگت ... ماییم که از باده بی جام خوشیم،هرصبح منوریم و هرشام خوشیم؛گویند سرانجام ندارید شما:مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم:)🌚 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
bluer عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1999 دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیمیعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 من آن گلم که در آتش دمید و پر پر شد به شکل اشک در آمد ولی گلاب نشد چه باحال😂 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
bluer عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1999 من آن گلم که در آتش دمید و پر پر شد به شکل اشک در آمد ولی گلاب نشد دل به هر کس که رسیدیم سپردیم ولیقصهی عاشقی ما سر و سامان نگرفت
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 من آن گلم که در آتش دمید و پر پر شد به شکل اشک در آمد ولی گلاب نشد در کنار ساحل دریای غمقایقی میسازم از دلواپسیبر دوسوی پرچمش خواهم نوشت'یک مسافر از دیار بی کسی ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5105 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلا به تو افتاد مسیرم که بمیرم تا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱