2777
2789
عنوان

نارسایی کلیه

4707 بازدید | 20 پست

کسی از اعضای خانوادش داشته؟! چی میشه؟! همه باید دیالیز بشن؟! بنظرم دیالیز از سرطان هم بدتره 

😔

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حالش چطوره؟! 

چون قرص زیادی مصرف میکنه فکر کنم روزی ۲۰ تا بشه و دیابت و فشار خون داره این خیلی اذیتش میکنه و جانبازم هستن مثلا ترکش درد گرفت نمیتونه مسکن مصرف کنه و کلی اذیت میشه ولی مجبوره با پرهیز جلوگیری کنه. روزی به حدی آب میخوره که نمیتونه بخوابه و کلی مشکلات دیگه 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

حدود ۲۵ سالگیش متوجه شد مزمن داره.

یه مدت دیالیز شد و دنبال کلیه هم می‌گشت. پیدا شد سال ۸۲ پیوند کرد و خیلی بهتر شد ولی هم‌چنان کلی قرص و آزمایش و درمان. دوباره حدود ۶،۷ سال پیش کلیه پیوندیشم از کار افتاد و رفت دیالیز ۲ سال و دنبال کلیه‌م بود. باز پیدا شد الحمدلله و پیوند دوباره زد. الآنم حالش خوبه و سر پاست ولی خیلی دارو می‌خوره و کلی پرهیز غذایی داره و ورزش و پیاده روی و تحت نظر دکتر بودن و آزمایش ماهیانه داره.

کراتین و اوره پدرم بالاست که قرص مصرف میکنه دکتر گفته اگه بره بالای ۳ اونوق دیالیز میشه.

از وقتي بابام نارسایی قلبی پیدا کرده 

کلی‌ش هم تند تند داره کم کار میشه و اوره و کراتینین بالاس 

فقط نمیدونم تا حالا 6 بار بستری شد چرا به دکتر بهمون نگفت با

چون قرص زیادی مصرف میکنه فکر کنم روزی ۲۰ تا بشه و دیابت و فشار خون داره این خیلی اذیتش میکنه و جانبا ...

بابای منم نارسایی قلبی داره

بخاطر همین کلی‌ش کم کارشده

چرا دکترا بهمون نگفتن 

من ک نمیدونستم اون دوتا چرا داره میره بالا

آخرشم تصادفی فهمیدم باید برم دکتر کلیه 

بگم شرایط روحیشون به شدت حشاس می‌شه و خیلی هواشونو داشته باشید. از جهت تغذیه بهش برسید و کمکش کنید سبک زندگیشو سالم کنه و از مواد طبیعی و سالم استفاده کنه. سمت طب سنتی و اینام نرید با احترام، که وضعیت حساسه و ریسک بزرگیه. کارای درمانیشو مو به مو انجام بدید و تحقیقات زیاد بکنید راجع به بیماریش. چون مشکلی نیست که بگیم فقط کلیه و تمام. ممکنه خدای نکرده به بقیه اعضاش هم لطمه بزنه. مثلا فشار خون بگیره،‌ دیابت بگیره یا سکته کنه. مک بابام چند سال پیش سکته چشمی کرد و الآن یه چشمش ضعیفه.

حدود ۲۵ سالگیش متوجه شد مزمن داره. یه مدت دیالیز شد و دنبال کلیه هم می‌گشت. پیدا شد سال ۸۲ پیوند کر ...

خیلی وحشتناکه بنظرم 

از وقتي بابام نارسایی قلبی پیدا کرده  کلی‌ش هم تند تند داره کم کار میشه و اوره و کراتینین بالا ...

منم بابام قلبش رو آنژیو کرده 

تقریبا ۳ سالی میشه که بابام این مشکل داره ولی خب درمان قطعی هم وجود نداره جز با کنترل کردن تغذیه، ورزش و مصرف آب زیاد. کراتین پدر شما چنده؟ 

برای ما دو هفته پیش ۲.۲ بود 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی!