2777
2789

زن و شوهری هستن ک خانم تنبله و علاقه ای ب کار های خونه نداره بارها شوهرش بش گفته ولی درست نشده و فقط آشپزی میکنه و سرسری ضرفها رو میشوره و جارو دستی میکشه و گاهی هم گردگیری تمام

اقا خودش چند هفته یک بار تمیز کاری میکنه(وسواسه) 

ولی هربار بعدش ب خانمشو میخواد ناراحت کنه و حرص ش بده (مثلا کاری میکنه یا حرفی میزنه ک میدونه خانمش بش حساسه ک حرص ش بده) 

بنظرتون چرااااا میتونه نکنه

نظرتون؟! 

جای دو طرف باشید چکار میکنید 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عین این مورد و دیدم.تا اخر عذابه.همین

برای کی عذابه

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
واقعا مشکل از خانومه هیچ ایرادی نمیبینم از اقا 

عزیزم یا انجام نده یا بعدش حرص خالی کردن نداره

هردوطرف.چون همدیگرو قبول نکردن.کنار نیومدن .هیچکدوم کوتاه نمیان.ب تعادل نمیرسن.تا اخرش زجره

و مقصر اصلی کیه؟ 

مقصر آقاس خانوم ک نوکر نیس همونقدی هم ک میکنه لطفه آقا کارگر بگیره ک خونشو تمیز کنه

خب عزیزم آقا که میره سر کار و خرجی خونه رو میده هم، پس وظیفه ای نداره‌.

نمیشه همه چیز رو گردن یه نفر انداخت که، بالاخره هر کسی وظایف خودشو داره تو خونه.

من برعكسشو ديدم الان شايد٤٠ساله دارن زندگي ميكنن يك هفته در ميون قهرن كلا شايد يك ماهم بشه بعد دو روز دوستن دوباره يك ماه قهر

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

2790
2778
2791
2779
2792