2777
2789
عنوان

پول با وفا؟؟

74 بازدید | 8 پست

اگه طرفتون پولدار باشه ولی خیانت ازش ببینین میتونین زندگی کنین یا ترجیح میدین پول نداشته باشه ولی خیانت نکنه؟؟(البته خیلیا رو دیدم که پول هم ندارن ولی خیانت میکنن😟))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم برا خودش ارزش قائل باشه و مطمئن باشه انقدر قوی هستم که خودمم میتونم پولدار بشم اینکاررو نمیکنه ولی متاسفانه انقدر اعتماد به نفس دخترارو آوردن پایین خیلیا راضی هستن

پول ربطی به خیانت نداره چشای گدا سر خیابونم میچرخه ولی در کل هیچ چیزی جای آرامش خاطر و تو زندگی نمیگ ...

درسته حرفتون ولی اگه برای زندگی تلاش کرده باشی بعد از ۱۳ سال حالا وضع مالیش خیلی خوب شده باشه به خاطر خیانت ول میکنین؟؟ زندگی که واسش زحمت کشیدی دوستی تقدیم یکی دیگه میکنی؟

درسته حرفتون ولی اگه برای زندگی تلاش کرده باشی بعد از ۱۳ سال حالا وضع مالیش خیلی خوب شده باشه به خاط ...

نه به هیچ وجه... من یه دوستی دارم خیانت شوهرش و متوجه شد اما دم نزد موند تو زندگیش تا تونست طرف و خر کرد ازش کولی گرفت به بهونه اینکه طلا بخریم جمع که شد میفروشیم ماشینت و عوض کن هر ماه طلا و سکه می‌خرید ۵ سال دووم آورد شاید باورت نشه اما بیشتر از قبل به شوهره محبت کرد تا جایی که خرش کرد ماشینش و زد به نامش الان چند ماهی میشه طلاق گرفته اونم با دست پر 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔