2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رتبه کنکورت هرچی بوده کم بوده ک نتونستی پارسال بری دانشگاه ۱۰۰۰۰اینا بوده  امسال میخوای دوباره ...

کاملا اشتباه من چون فقط قصدم دانشگاه شریف بود موندم پشت کنکور 

رتبه کنکورم پارسال ۸۴۴ بود

کاملا اشتباه من چون فقط قصدم دانشگاه شریف بود موندم پشت کنکور  رتبه کنکورم پارسال ۸۴۴ بود

اخه خدایی برا دانشگاه شریف نشستی یک سال دیگه خوب میرفتی دانشگاه شیراز یا جاهای دیگه با این رتبه ب این خوبی۱ سال از عمرتو گرفتی 

اخه خدایی برا دانشگاه شریف نشستی یک سال دیگه خوب میرفتی دانشگاه شیراز یا جاهای دیگه با این رتبه ب ای ...

اخه من خیلی هدف های بزرگی دارم و برای بورسیه برترین  دانشگاه آلمان باید میرفتم دانشگاه شریف و فک کردم یک سال از عمرم بهتر از اینه که کل عمرم در حسرت بره

اخه من خیلی هدف های بزرگی دارم و برای بورسیه برترین  دانشگاه آلمان باید میرفتم دانشگاه شریف و ف ...

درسته حرفت اولین چیزیم ک بذهنم امد رتبه ۱۰۰۰ بود برات پارسال ب جان خودم ولی وقتی دیدم نوشتی امسال چن قبول میشم فکر کردم رتبت کم بوده ک اینو نوشتی 

اخه من خیلی هدف های بزرگی دارم و برای بورسیه برترین  دانشگاه آلمان باید میرفتم دانشگاه شریف و ف ...

انشالله ک قبول میشی مطمین باش اولین چیزی  رتبه ۱۰۰۰توذهنم امد ب جان خودم بعد ک نوشته بودی من امسال چن میشم گفتم حتمن رتبش کمه ک اینو نوشته

انشالله ک قبول میشی مطمین باش اولین چیزی  رتبه ۱۰۰۰توذهنم امد ب جان خودم بعد ک نوشته بودی من ام ...

منم بگو

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه توبه کردم😂❌️

درسته حرفت اولین چیزیم ک بذهنم امد رتبه ۱۰۰۰ بود برات پارسال ب جان خودم ولی وقتی دیدم نوشتی امسال چن ...

بنظرت من بهش میرسم تو سال اینده؟

کلا بهش میرسم؟

و امسال کنکور رتبم حدودا چند میشه؟