2777
2789
عنوان

ده روزه همسرم به من سر نزده

464 بازدید | 18 پست

با مردی که ده روزه تو بارداری به همسرش سر نزده، چیکار باید کرد؟

دائما کار داره... همش سرش شلوغه

از هرچی بارداری پشیمونم، اگه میدونستم اینقدر سخته و اینقدر از نظر جسمی و روحی بهم میریزم، شاید بیشتر فکر میکردم

مخصوصا از نظر روحی... همش فکرای بیخود دارم، مخصوصا راجع به همسرم... حس میکنم به من کم توجهی میکنه درصورتیکه خودش میگه داره برای ما تلاش میکنه.

کلا یک ساعت بین خونه خودمون و خونه مادرم فاصله است و همسرم خیلی راحت نیست که خونه مادرم بیاد و همش معذبه، میخواست شب جمعه بیاد ولی چون خونمون شلوغ بود، خجالت کشید و نیومد و منم دیدم راحت نیست، بهش اصرار نکردم

و به خاطر پله الان نزدیک یک ماهه که خونه مادرم هستم تا همسرم خونه رو عوض کنه و هنوز حتی اسباب کشی هم تموم نکرده...

بعد اومدن بچه زندگیم چطور میشه؟ نمیدونم می ارزه یا نه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا خوبه عین زنعموی من شوهرت کشور خارج نبوده کل زایمانات ,حتما کار داره ,میاد ,بابای خودم برا داداشم سرباز بوده دوماه بعد زایمان اومده ,دوستم شوهرش شهرغریب بوده کل بارداریاش,یکماه بعد زایمان میومده

میتونی بری خونه خودت.مگه هر روز از پله رفت وامد داری.من لکه بینی داشتم طبقه چهار بودم اروم از پله ها رفت و امد میکردم.یکماه رفتی واقعا زیاده اگه زندگیتو دوس داری برگرد خونه خودت

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

چرا همین حرفارو ب خودش نمیگی؟

باهاش حرف بزن پیامک بده یا تماس بگیر 

بخدا با حرف زدن همه چیز حل میشه 

دلخوری پیش نمیاد 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

چرا همین حرفارو ب خودش نمیگی؟ باهاش حرف بزن پیامک بده یا تماس بگیر  بخدا با حرف زدن همه چیز ح ...

میگم بهش

ولی ناراحت میشه

میگه اینقدر تلاش میکنم و تو قدرمو نمیدونی

خودمم دلم میسوزه براش چون دست تنها داره اسباب کشی میکنه

ولی خب دیگه میتونست تایم خالی کنه یه سر به من بزنه

بایدبهش بگی خودت یکم سیاست داشته باشه ادم جلوخانواده اش سربلندباشه بیادسربزنه خریدی کنه میدونی جلوهموناچقدربهترهست باهاش صحبت کن خونه هم نمیتونی بری توماشین یک جای خلوت قشنگ روشنش کن

اصلارفته باشه شوهرش معذبم باشه دیگه یک ساعت میتونه برکه اینجاهامادرشوهراخیلی تاثیردارن به پسرش بگه ب ...

متاسفانه مادرشوهرم اصلا تو این چیزا درک نداره فقط میخواد پسراش به خودش بچسبن

بایدبهش بگی خودت یکم سیاست داشته باشه ادم جلوخانواده اش سربلندباشه بیادسربزنه خریدی کنه میدونی جلوهم ...

اتفاقا زنداداشم دیروز از مامانم پرسیده و مامانم خجالت کشیده و جوابی نداشته بده.

خرید هم که هیچی... قبل اومدنم برام پسته و خرما خرید تا اینجا بخورم، بعدش اصلا دیگه هیچی نخرید، فقط میگه اگه چیزی میخوای بخرم و بیارم ولی من عادت ندارم بهش بگم برام چیزی بخره. خودشم متاسفانه درک نداره که چهار تا چیز کوچک بخره بیاره

پنجشنبه میخواست بیاد مثلا منو ببره کباب بده ولی چون خونه کلی مهمون داشتیم، خجالت کشید، گفت یه روز دیگه میام

بهش اصرار کردم تا بیاد خونه مادرم شام بخوره ولی نیومد، گفت میخوام تنهایی ببینمت، حالا که مهمون دارین یه روز دیگه میام

متاسفانه مادرشوهرم اصلا تو این چیزا درک نداره فقط میخواد پسراش به خودش بچسبن

بله من فهمیدم خیلیااصلاخودشون میرن سرمیزنن چیزی میگیرن واقعایک کارکوچیک خیلی ارزشمندمیشه روحیه ادم بالامیره ولی خوب شماالویتت الان ارامشت باشه وبچه باحرص وجوش کاری نکن فعلاهیچی ارزشش بالاترازارامش شمانیست همه چی روباارامش حل کن خوبیارودرنظربگیرجایی که کم کاری میبینی تدکربده باارامش