2777
2789
عنوان

آبروم رفت

667 بازدید | 36 پست

دوبار تا حالا رفتم خونه مادرشوهرم هر دوبار مریض شدم شبنونه رفتم دکتر 

20 روزه عقد کردم 5 بار تا حالا فقط منو دکتر برده بجای اینکه بریم خوش بگذرونیم دلم برا همسرم میسوزه 

پنیک خواهش میکنم ولم کن 

سعی کن زیاد نری 

چرا مریض میشی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مریضیی میشی؟ طبعتون چیه؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
منم تو ازدواج اولم همینطور بودم حتی ده روز  بعد عقد کنون رفتم عمل شدم خیلی حس بدی واقعا خیلی مر ...

قرص های ویتامین بگیر بخور کلسیم و اهن ویتامین دی 

نمیدونم بخاطر استرس هستش یا چشم زخم 

اشکال نداره بیماری عیب نیس اگه اینقد فک کنی بیشتر مربض میشی بیخیال بابا ادما مریض میشن الانم فصلشه

خیلی حس بدیه فک کن کل روز خونشون شاد شنگول بودم گفتیم خندیدیم اخر شب رفتم زیر سرم 

پنیک خواهش میکنم ولم کن