2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افکاری که میاد اینان از ازدواج کردن میترسم از سرکارم متنفرم میترسم اتفاق بدی بیفته از همه چیز میت ...

علاوه فر این که شربت سکنجین می خوری. برا خودت وقت بزار. من خودم به شدت ادم ترسویی بودم بچه که بودم وایمیستادم یه گوشه بچه ها با هم بازی می کردند. وقتی می خواستم برم قاطیشون شم روم نمیشدتو دلم می گفتم اگه برم می گن نه چی. اون موقع چی کار کنم. پس منزوی شده بودم. کم کم که مدرسم عوض شد شروع کردم به این که با ادمای جدید تلاش کردم دوست شم. خیلی زور زدم تا این مشکلم حل شه و خدا رو شکر الان حل شده. با حتی یادمه از جن زیادی می ترسیدم. یه مدت اون قدر نشستم دربارشون کتاب خوندم که ترسم پرید. می خوام بگم بهت خیلی از این ترسا به خاطر اینه که  شناخت نداری از اون اتفاق.برا همین ترست زیاد میشه. اگه از ازدواج می ترسی یه مدت رمان بخون. همش به خودت بگو من به شدت ادم ازدواجییم(ارسطو) به نکات خوبی که بعد ازدواج برا ادم پیش میاد فکر کن. مثلا استقلا. مادر شدم و ...

اگه از مرگ می ترسی بشین کتابو فیلم درباره ی اون دنیا بخون که ترست برطرف شه. شما هم احتمالا به خاطر سودایی بودن زمینه ی افسردگی اضطراب استرس ترس رو داری و اون قدر از بچگی ترس های مختلف مثل گره افتادن تو زندگیتون که حالا این طور شدین. درمانشم اینه که دونه دونه گره ها رو باز کنید