یه دل دردی دارم که خدا نصیب هیچ کس نکنه حالت تحوع هم دارم نمیتونم ازجام تکون بخورم چه کنم الان
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
حالا از اون ور دخترمم اسهال شده نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
بهتر شدی بچتو حتمن ببر دکتر ، اخرساله همه دکترا میرن تا بعد۱۳
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
سلام عزیزم اگه بچه ات ویروسیه شاید تو هم ازش گرفتی
چه علائمی داره ؟
دخترم فقط از دیروز اسهال شده همین فقط
البتع داره دندون درمیاره اسهال بخاطر دندون نیست؟
چه علائمی داره ؟ دخترم فقط از دیروز اسهال شده همین فقط البتع داره دندون درمیاره اسهال بخاطر ...
من هیچوقت اسهال و تب بچه رو روی حساب دندون نزاشتم
همیشه سریع میبرم دکتر
من ازبستری شدن بچه کوچیک خیلی میترسم ،هیچیشم نباشه ،سریع میبرم دکتر
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
چون رو دخترمم دل دردای افتضاح داشتم و باهمین علائم رفتم فهمیدم باردارم