2777
2789
عنوان

دم عیدی پام سوخت😭

293 بازدید | 18 پست

پوستش اومده پماد چی بزنم؟ سیلور سولفادیازین میزنم بنظرم زخمشو تازه میکنه خون میندازه چون برای پسرمم سوخته بود میزدم بچه تا 10روز همینجور زخمش تازه بود آخرش باز گذاشتم خوب شد از شانس بدم امروز میخواستم برم خرید انقدر شوهرم امروز فردا کرد اینجوری شد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه بار دم عید بود از رون پام تا پایین سوخت شلوار نمی‌تونستم پام کنم تا چند ماه انقدررررر بد بود 

یک سال کامل آلوئه ورا زدم تا رفت

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من یه بار دم عید بود از رون پام تا پایین سوخت شلوار نمی‌تونستم پام کنم تا چند ماه انقدررررر بد بود&n ...

شوهرم میخواست بره الورا بیاره گفتم نمیخواد فکر میکردم تاثیر نداره وحشتناکه با چی سوختی 

عزیزم الفا بزن ی جور ترمیم کنه هیچی نمیمونه ارزونم هس

خشکش میکنه زود؟ دیشب سیلور زدم بستم صبح رفتم بشورم دیدم خون افتاده تازه شده الان باز گذاشتم هیچی نزدم 

شوهرم میخواست بره الورا بیاره گفتم نمیخواد فکر میکردم تاثیر نداره وحشتناکه با چی سوختی 

آبجوش

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خشکش میکنه زود؟ دیشب سیلور زدم بستم صبح رفتم بشورم دیدم خون افتاده تازه شده الان باز گذاشتم هیچی نزد ...

عارع عزیزم دائم بزن من اجیو پوستش کامل کنده شدم تاول زد این بردش رد نمیذاره

منم دم عیدی داشتم ظرف میشستم خونه خواهرم تازه رفته بود مریض داری کنم لیوان نمیدونم چطور تو دستم شکست برید خیلی رفتم درمانگاه ۵ بخیه خورد تا چند روزم نباید به آب بزنم تا ده روزم باید بخیه ها باشه