2777
2789

یبار نه همون ازدواج سنتی به صدتا دوستی میارزه

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

نزن به هیچ وجه به هیچ قیمتی نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزن به هیچ وجه به هیچ قیمتی نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن نزن ...

من ک رل نمیزنم رفیق های اسکولم خیلیییی اهل رل هستن وگرن که من پسرا رو ایسگا می کنم بعد بای بلاک

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

چه سوال عجیبی

قطعا بستگی داره به آدمی که انتخاب میکنی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بستگی به فرهنگ خودتون داره بعضی ها فرهنگشون طوریه که این رو بد میدونن بعضیا هم براشون عادیه

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

ادم مناسب دیدی؟ اره بزن

بقیه ش وقت حروم کردنه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ن 

به نظرم وقت تلف کردنه و یه کار بیخود که جلوی پیشرفتتو میگیره آخر و عاقبت هم ندارن ۹۹ درصدشون

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛