2777
2789
عنوان

هتل در مشهد

846 بازدید | 16 پست

سلام

نماز و روزه‌هاتون قبول🙏

دوستان من یه سؤال دارم...

بیش از ۴ ساله به مشهد نرفتم؛

اما ان شاءالله فروردین ماه میرم.

می‌خواستم هتل رزرو کنم.

شما چه هتلی رو بهم پیشنهاد میدین؟

تا سال ۹۸ من می‌رفتم هتل کوثر ناب ولی انگار دیگه نمیشه اتاقی رزرو کرد از اونجا!

میشه یک هتل بسیار تمیز و نزدیک به حرم بهم معرفی کنید؟

ترجیح میدم ۵ ستاره باشه اما اگر هتلی هست که خیلی راضی باشید ولی ۵ ستاره هم نباشه، مشکلی نیست.

ببخشید که میگم ولی اگر سرویس بهداشتی ایرانی هم در اتاق داشته باشه، خیلی خوب میشه.

نظرتون رو درباره هتلی که در حرم هست و فکر کنم اسمش قصر الضیافه باشه هم لطفا بگین🌸🙏

اطلاعی ندارم ولی خوشبحالتون التماس دعا

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم محتاجیم به دعا🙏 ان شاءالله که شما هم به زودی طلبیده بشین🌹

مچکرم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

پس ارزش رفتن رو داشت؟ قصر بهتر بود یا الماس نوین؟

خب قصر بهتره

ولی الماس نوین تازه ساخت تر از قصره

تو گوگل بزنین عکسای هر دوتا هتل رو میاره

درباره غذاشون هم هر دوتا خوبن،ولی غذا های هتل قصر خیلی عالیه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی