2777
2789
عنوان

یعنی ب خدا من

93 بازدید | 15 پست

شانش ندارم یعنی تا حالا نشده یه نفر بگه ک منو دوست داره مثلا تو نوه ها مادر بزرگم بچه های اون یکی خاله ها مو دوس داشت خدا رحمتش کنه. مادر بزرگ پدریم هم بچه های عمه ها رو دوس دارن یک پدر بزرگ هم ک منو دوس داشت یعنی اون همه رو دوس داشت ب رحمت خدا رفتن🥺❤️ پدر بزرگ مادریم هم اصلا منو نمیشناسه.مادرمم از من متنفرم پدرم یه خورده هااا یه خورده منو دوس داره🥺❤️ عمه ها نسبت ب من بی حس هستن خاله هام منتفر هستن عمو و دایی ها هم میخوان ما رو دوس داشته باشن ولی زن ها شون نمیزارن تو مدرسه همه معلما ازم متنفر بودن همکلاسی ها هم ندوس 

خب تا الان ک خوندید فکر می‌کنید حتما من مشکلی دارم اما باید بگم که من مشکلی واقعا ندارم فقط بدشانسم  

کاش یه نفر منو دوس داشته باشه توی این دنیا❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقشم🥺❤️🙂

خب تموم شد . . قبول اارم دوست داشتن دیگران مهمه ولی نه به اندازه ای که خودتو اذیت کنب ببین من یه تجربه ای دارم از هیچ کس هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باش نه عشق نه علاقه هبچی 

رها میشی رها 

تو دوسشون داشته باش محبت کن 

وعی انتظار نداشته باش . در ضمن هیچ مادری از بچش متنفر نمیشه شاید فقط ظاهرش تلخه یا از دستت عصبانیه 

بعد اینو بدون من خیلی دوست دارم

چون معلومه یه دختر مودب و خانوم  و پز از عشق هستی عزیزم . رو هدفهات تمرکز کن 

اگه تونستی یه پرنده یه گلدون بذار تو اتاقت کناب بخون 

به کسایی که به کمک احتیاج دارن کمک کن 

بهت قول میدم حالت خیلی خوب میشه

خب تموم شد . . قبول اارم دوست داشتن دیگران مهمه ولی نه به اندازه ای که خودتو اذیت کنب ببین من یه تجر ...

عزیزمممم🥺❤️ خب جانم من به همه ی این حرفایی ک گفتی رسیدم میدونم از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشم

ولی من هیچوقت آدما رو تو عصبانیت قضاوت نمیکنم چون میدونم طرف حالش بده ولی مادر من تو اوج خوشحالیش حال منو گرفته ک من خودم هنگ کردم کارایی ک کرده رو برا هر کی گفتم میگن عجیبه شاید مادرا دیگه ن ولی مادر من متنفر ایرادی نداره من خیلی سعی کردم محبت کنم بهش ولی واقعا جور دیگه ای جبران کرد برام ک نتونستم کمر راست کنم ولی خب عیب نداره منم مثل خودش میشم 

🌱❤️

خب تموم شد . . قبول اارم دوست داشتن دیگران مهمه ولی نه به اندازه ای که خودتو اذیت کنب ببین من یه تجر ...

من مدت ها محبت کردم کسی ندید

تو چطوری داری اینقدر قاطع میگی و تعریف میکنی

دل آدما رو خوش کردن خوبه ولی بعضی وقتا ب ضرر آدم تموم میشه❤️🙂

من مدت ها محبت کردم کسی ندید تو چطوری داری اینقدر قاطع میگی و تعریف میکنی دل آدما رو خوش کردن خوبه ...

قاطع میگم‌چون روانشناسم مشاورم کارم همینه زیبا 

قصد دلخوش کردنو ندارم . از جمله بندی هات میشه فهمید. کار سختی نیست برای کسی که سال هاتجربه ی کار با نوجونا رو داره