2777
2789
نخیر برنگشت  چندتا کد مسخره فرستاده بود رو گوشیم و نوشته بود تو کد برنامه ی ایتا و روبیکا و.. ...

خوب کردی حرفاتو زدی بهش..‌.من ولی حتی بهم فرصت نداد برینم بهش و حرفامو بزنم....

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
با پا خودش برمیگرده اما گول نخوری ایندفعه قهوه ایش کن

عنرا گول بخورم چون بدجوری خراب کرد از ریشه همه جیو

نهایت بنظرت چند وقت دیگه برمیگرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی حرفاتو زدی بهش..‌.من ولی حتی بهم فرصت نداد برینم بهش و حرفامو بزنم....

فک کردی اون به من فرصت داد؟ 

خودت فرصت فراهم کن جونم 

خودت 

مگه چند بار زندگی میکنی که میخوای اینهمه وقت حرفاتو با خودت بکشونی اینطرف اونطرف 

اینا انقدر بیشعورن که نمیفهمن سکوت ما رو🙂

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
از همه بدتر همینه قلبت بدجور میشکنه منتظرش نباش زندگیتو کن بدون اونم میگذره..

حس ششمی؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

فک کردی اون به من فرصت داد؟  خودت فرصت فراهم کن جونم  خودت  مگه چند بار زندگی میکن ...

من چندبار فرصت اوکی کردم بهش ریرم ولی کلا تلفنمو  جواب نمیده

من چندبار فرصت اوکی کردم بهش ریرم ولی کلا تلفنمو  جواب نمیده

پس صبر کن تا آبا از آسیاب بیفته 

فقط ازت خواهش میکنم طوری حرف بزن که صحبت عادیت بیشتر بسوزونتش تا فحش دادن 

یکم صبر کن و یه راهی پیدا کن 

اینجا کسی ارزش نداره منتظرش بمونی

طوری حرف بزن که بفهمه پشیزی نمی ارزه

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
عنرا گول بخورم چون بدجوری خراب کرد از ریشه همه جیو نهایت بنظرت چند وقت دیگه برمیگرده؟

یه دو هفته

زمان بده طول نمیکشه کسی ک وابسته باشه نمیتونه

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

یاد خودم افتادم من وشوهرم دوست بودیم خیلی وقتا دعوامون میشد یه دعواهای خیلی بد حتی یه بار باجیغ وداد توخیابون هر فحشی که بلد بودم جلوی همه بهش دادم حتی شمارمو عوض کردم ولی باز میومد روز ازنو وروزی ازنو یبار گفتم دیگه تاکی این وضعو ادامه بدیم گفت تا اخر عمر گفتم ماکه همش دعوامیکنیم من نمیتونم  گفت من عاشق دعوا کردن باتوام دوست دارم فقط باهات دعواکنم گفتم پس بیا خواستگاری اونم اومد الانم ۱۰ساله باهمیم 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
پس صبر کن تا آبا از آسیاب بیفته  فقط ازت خواهش میکنم طوری حرف بزن که صحبت عادیت بیشتر بسوزونتش ...

اون باید برگرده که من عادی حرف بزنم باهاش...

یاد خودم افتادم من وشوهرم دوست بودیم خیلی وقتا دعوامون میشد یه دعواهای خیلی بد حتی یه بار باجیغ وداد ...

اخیییی چه قشنگ....

بنظرم شوهرت خیلی دوست داشته

بنظرت برا منم برمیگرده؟؟؟؟خودش باعث کات شد و خودش اول یکاری کرد جدا شیم...