2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اصلا نمیخام باز باهاش برم تو رابطه که فقط میخام برگرده پشیمونیشو بیینم و اروم شم همین

وای چقد تا دو هفته پیش این حال تو رو داشتم 

امیدوارم با پشیمونی برگرده و تو عاقلانه پسش بزنی:)

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
وای چقد تا دو هفته پیش این حال تو رو داشتم  امیدوارم با پشیمونی برگرده و تو عاقلانه پسش بزنی:)

برا شما برگشت؟

من همین ک پسش بزنم کافیهههه

خدا کنه برگرده

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
و منی که مجبورم کات کنم :) چون خیلی آزارم میده هرچند نبودنش بدتر از بودنشه ولی خب...

سخته خیلی....

آخه ۴و۵ سال کم نیس باکسی باشی مگه آلزایمر داره که فراموش کنه خودشم بخواد نمیتونه 

اره فراموش نمیکنه ولی اینکه برگرده مهمهه

تو دعوا گفت نمیخام بیینمت حتی

فقط میخام برگرده وگرنه نمیخام باهاش برم تو رابطه دوباره

از همه بدتر همینه

قلبت بدجور میشکنه منتظرش نباش زندگیتو کن بدون اونم میگذره..

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

از همه بدتر همینه قلبت بدجور میشکنه منتظرش نباش زندگیتو کن بدون اونم میگذره..

اره سعیمو میکنم

بنظرت برمیگرده؟

برا شما برگشت؟ من همین ک پسش بزنم کافیهههه خدا کنه برگرده

نخیر برنگشت 

چندتا کد مسخره فرستاده بود رو گوشیم و نوشته بود تو کد برنامه ی ایتا و روبیکا و.. منو میزنی 

منم از اونجایی که خیلی حرف تو سینه نگه داشته بودم و دیگه نمیتونستم این حجم از وقاحت رو تحمل کنم زدم به سیم آخر 

زنگ زدم و همههههههه حرفایی که پنج سال خورده بودم رو گفتم 

بعدم گفتم فک نکن سطح تو با من یکیه فک نکن زنگ زدم که برگردم یا پشیمونم اتفاقا برعکس 

فقط این حرفا داشت خفه ام میکرد 

و من زیادی واسه سینه قبرستون حیفم الانم برو به درک!🙂 

مث چی پشیمون شده بود ولی من دلم آروم گرفت 

ظلمایی که در حقم کرده بود رو حس میکنم الان میتونم کم کم هضم کنم

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
دعوا فقط حرفه حرفم که بادهواست مهم ذهن ادمه که نمیتونه مگر دیگه واقعا از سمت شما روزنه ای نبینه

خودش پل های پشت سرشو خراب کرد....وگرنه من ادمه بودن بودم

اره سعیمو میکنم بنظرت برمیگرده؟

با پا خودش برمیگرده

اما گول نخوری ایندفعه قهوه ایش کن

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..