2789
عنوان

سلام

70 بازدید | 18 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسی اینجا هست خواهر متاهل داشته باشه و بفهمه میخواد مهمونی بده ولی نره کمکش؟؟؟

من یه خواهر متاهل دارم و یه بچه کلاس دومی داره و دیشب اینجا بود و به من گفت چهارشنبه بیا کمکم دست تنهام اون روز مهمونی داره ولی من نمیتونم برم چون هم سختمه هم سرعت عملم تو کارها تند نیست خونه اش به ما نزدیکه بعد میدونم فرداشم میخواد خانواده مو دعوت کنه خونه اش واسه شام و اونم نمیتونم برم به نظرتون بد شد اینجوری؟،؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه جات بودم میرفتم حتی اگه میگی دستت کنده ولی بلاخره یه کاری میکنی دیگه گناه داره روت حساب کرده ...

سلام عزیزم باور کن واسه برداش که ممیخواد مامانمو دعوت کنه میگه بیا بعد من به دلایلی تو خونه اش معذبم سختمه شوهرشم نیستا دلیل من چیز دیگه ای هست هر چند با شوهرشم راحت نیستم قبلا چند دفعه دست دادم بهش فکر کردم محرمه ولی بعدا فهمیدم نه 

سلام عزیزم باور کن واسه برداش که ممیخواد مامانمو دعوت کنه میگه بیا بعد من به دلایلی تو خونه اش معذبم ...

تو خونه خواهرت معذبی؟

نمیدونم والا چ بگم....

به هر حال باید بش بگی چرا نمیری که اگه بگی معذبی حتما ناراحت میشه:)

🌱....Make the impossible,possible،

تو خونه خواهرت معذبی؟ نمیدونم والا چ بگم.... به هر حال باید بش بگی چرا نمیری که اگه بگی معذب ...

من دلیلم واسه نرفتن به خونه اش زیاده خودش میدونه چرا نمیتونم برم 

اون کارهاشو یه دقیقه ای میکنه فقط میخواد من برم خونه اش که پنجشنبه هم بتونم برم 

خب وقتی اینقدردوست داره بری خونشون برو

چون میگی معذبی زیاد نمون ولی یه سری بزن

خب وقتی اینقدردوست داره بری خونشون برو  چون میگی معذبی زیاد نمون ولی یه سری بزن

ببین خودش چهارشنبه مهمونی داره فرداشمامانم اینارو میخواد بگه برن شام میگگه بیا کمکم که بکر کنه فرداشم میتونم برم 

ببین خودش چهارشنبه مهمونی داره فرداشمامانم اینارو میخواد بگه برن شام میگگه بیا کمکم که بکر کنه فرداش ...

یعنی هم میخواد چهارشنبه بری کمکش هم اون روزی که خانوادگی میخواین برین؟

یعنی هم میخواد چهارشنبه بری کمکش هم اون روزی که خانوادگی میخواین برین؟

اره میگه بیا کمکم که فرداشم برم خونه اش منم نمیتونم سختمه دلایلم واسه نرفتن زیاده من فقط خونه خودمون راحتم با اینکه قدیمیه و از در و دیوارشم میترسم