2777
2789

کویین خوشکله

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون موشی قشنگ تره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
تا ۲ هفته ماندگاری داره؟

بستگی داره اخه

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

ماندگاریش چه مدته عزیزم؟

تا ۲ هفته اینا میمونه تقریبا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
چ مدلی  عکس بده  کجا میزنی ادرسش بده اگر خوبه

بین دو مدل کویین و دندون موشی موندم بخاطر همین گفتم از بچه ها بپرسم ببینم کدومش بهتره

هنوز آرایشگاه انتخاب نکردم عزیزم گفتم مدل انتخابیمو قطعی کنم بعدش آرایشگاه انتخاب کنم ولی اگر جای خوبی پیدا کردم چشم

کدوم شهرین؟

بین دو مدل کویین و دندون موشی موندم بخاطر همین گفتم از بچه ها بپرسم ببینم کدومش بهتره هنوز آرایشگاه ...

تهرانم عزيزم 

من یه بار مو اضافه کردم به بافت تلی خیلیییی قشنگ شد و ماندگار بود ولی بخاطر رفتار بد آرایشگر نمیخوام دوباره برم اما اصلا تکون نخورد 

یه بار همون مدل تلی زدم مو اضافه نکرد ولی دوروزه وزوزی شد بازش کردم 

تهرانم عزيزم  من یه بار مو اضافه کردم به بافت تلی خیلیییی قشنگ شد و ماندگار بود ولی بخاطر رفتا ...

عه شرمنده گلم من تهران نیستم 

آره گلم حق داری بعضی ارایشگرا واقعا رفتار مزخرفی دارن ولی خوب از دوستم که تهرانه میپرسم اگه آرایشگاه خوبی سراغ داشت خصوصی میگم بهت عزیزم