2777
2789
عنوان

عید و جوجه مرغ

186 بازدید | 25 پست

دخترم گفت برام بخر خریدم براش پارسال گرفتیم رنگی مرد ولی امسال بومی گرفتیم دو تا براش حالا چیکار کنم زنده بمونه؟؟ تو اینترنت خوندم لامپ مادر و 15 واتی و... اگه خریدین پارسال و زنده موندن میشه بگین چیکار کردین؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما پارسال گرفتیم 

شدند تبدیل ب یک مرغ و خروس ک الان تخم هم میکنه

شبها کف دستمون می‌خوابیدند 

دون پالس براشون بگیر ب آبشون حتما رسیدگی کن

ظرف آب بزرگ نباشه بیفتن داخلش 

برای خواب شبتون یک جعبه کفش کوچیک ک البته هوادهی ب داخلش خوب باشه و پنبه بگذار تاریک کنید تا بخوابند . 

جوجه رنگیا جوجه خروسن نه مرغ  هیچی درست ازش مراقبت‌کن

الان شما طلاق گرفتی با توجه  ب امضات

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

هیچی درست مراقبت کن جای سرد نمونه زیاد باهاش ورنره هی بگیره تودستش ب موقع غذابده من سه تابزرگ کردم تا مرغ یدونه خروس 😁😁پارسال دادم رفت روستا

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

اها اب هم زیاد نباید بخورند

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

شب عقد من خودکشی کرد و مرد

حالا شما الان ازدواج نکردی؟

چرا  از پسر عموت جدا شدی 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش