2777
2789
عنوان

عید و جوجه مرغ

186 بازدید | 25 پست

دخترم گفت برام بخر خریدم براش پارسال گرفتیم رنگی مرد ولی امسال بومی گرفتیم دو تا براش حالا چیکار کنم زنده بمونه؟؟ تو اینترنت خوندم لامپ مادر و 15 واتی و... اگه خریدین پارسال و زنده موندن میشه بگین چیکار کردین؟؟؟؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما پارسال گرفتیم 

شدند تبدیل ب یک مرغ و خروس ک الان تخم هم میکنه

شبها کف دستمون می‌خوابیدند 

دون پالس براشون بگیر ب آبشون حتما رسیدگی کن

ظرف آب بزرگ نباشه بیفتن داخلش 

برای خواب شبتون یک جعبه کفش کوچیک ک البته هوادهی ب داخلش خوب باشه و پنبه بگذار تاریک کنید تا بخوابند . 

جوجه رنگیا جوجه خروسن نه مرغ  هیچی درست ازش مراقبت‌کن

الان شما طلاق گرفتی با توجه  ب امضات

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

هیچی درست مراقبت کن جای سرد نمونه زیاد باهاش ورنره هی بگیره تودستش ب موقع غذابده من سه تابزرگ کردم تا مرغ یدونه خروس 😁😁پارسال دادم رفت روستا

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

اها اب هم زیاد نباید بخورند

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

شب عقد من خودکشی کرد و مرد

حالا شما الان ازدواج نکردی؟

چرا  از پسر عموت جدا شدی 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش