2777
2789
عنوان

جدا نشید

159 بازدید | 6 پست

اگر ده ساله دعوا دارید، حتی اگر خیانت کردید یا خیانت دیدید با آگاهی و مشاوره پیش آدم درست میشه که درست بشن

هیچ مشکلی غیر قابل درست شدن نیست، اگر ده ساله درگیر یه مشکل هستید چون راه های اشتباهی رو برای حل اون مشکل رفتید حتی اگر از نظر خودتون درست بوده 

حتی خیلی از آدمای خیانت کار طوری درست میشن که دیگه اون کارو تکرار نمیکنن

لطفاً جدا شدنو بذارید آخرین آخرین راه

و لطفاً با هم رو راست باشیم،‌ از سمت خودمون

هر ماه پول ناخون، آرایشگاه و... میدیم 

اگر چند وقت لباس جدید نخریم ناخون درست نکنیم یا هر خرج اینطوری میتونیم به جاش یه دوره بخریم، چندتا کتاب کمک کننده رو بخونیم، چند جلسه مشاوره بریم

من الان فهمیدم حاضرم کل زمستون با یه کاپشن باشم، ناخونام چیزی نداشته باشه، موهام رنگ نداشته باشه اما آرامش و آگاهی داشته باشم...

آقایون دعوت به دوستی ندن

بله خدا خیر دنیا وآخرت بهتون بده انشاالله.کتاب سوخته رو خوندین عارفی از بس عاشق خدا شده قلبش میسوزه محمد جوادانصاری اسمشون هست.کتاب سوخته💚💚💚💚💚

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آگاهی و آرامش و علم و دانش چه ربطی به جدایی داره؟؟؟؟  اتفاقا جدا شین از آدمای بیشعور و سمی جدا ...

عزیزم فکر کنم اشتباه برداشت کردی

از آدمایی که اختلال‌ شدید مثل دوقطبی و پارانویا و... دارن باید سریع جدا شد خیلی وقتا باید جدا شد اصلا

اما من منظورم این بود که با هر مشکلی نباید به فکر جدایی بود

چون هرکسی به اندازه خودش سمی هست حتی من و شما

چون هممون زخم خورده هستیم باید بتونیم تو رابطه هامون اون قسمت سمی خودمونو درست کنیم و خوبیارو بیشتر اینم خیلی وقتا با کمک کتاب و مشاور و.... میشه

حتی تعریف ابن سینا از عشق دقیقا همینه که عشق خیر وجودتو بیشتر میکنه

آقایون دعوت به دوستی ندن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز