2821
2789
عنوان

بسته م گم شده

519 بازدید | 24 پست

من ۱۶ اسفند کفش سفارش دادم گفتن حداکثر تا ۲۹ اسفند میرسه دستتون. امروز بهشون پیام دادم که چیشد بسته ی من میگن که توی تیپاکس گم شده و اگر بخواین مبلغ رو بهتون برگردونیم یا یه کفش دیگه انتخاب کنید یا منتظر بمونید پیدا بشه . گفتم منتظر میمونم پیدا بشه.

بنظرتون امکان پیدا شدنش هست؟ اگه همچین چیزی براتون پیش اومده ممنون میشم بهم کمک کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا دم عید با پست سفارش دادن اشتباهه بسته منم پیام اومده تحویل داده شد ولی من که چیزی تحویل نگرفتم ...

اونو عمدا میزنه تحویل داده شد ک خودت بری بگیری

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

بسته ات ن گم شده ن هیچی ففط تیپاکس عزیز خداتومن پول میگیره گشادیشم میاد بسته ملتو بیاره در خونه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
[QUOTE=332057667]بسته ات ن گم شده ن هیچی ففط تیپاکس عزیز خداتومن پول میگیره گشادیشم میاد بسته ملتو ب ...

فردا صب برو تیپاکس

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
فردا صب برو تیپاکس

ببین اصلا کد رهگیری و اینا هیچی ندارم و نفرستادن واسم

گمش کردن کلا 

خود فروشنده بهم‌گفت باربر میگه بسته ت رو تحویل داده ولی مسئول تیپاکس میگه تحویل داده نشده

واقعا اینقد مریضن  پس چرا پول میگیرن اگه قراره خودمون بریم بگیریم😑

پول میگیرن ک بسته رو از شهر مبدا برسونن به مقصد..ولی پستچی محترم محله تون گشادیش میاد بیاره دم در..

دقیقا عین ما..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop