2777
2789
عنوان

عقدم مادرشوهرم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کارت شوهرت بوده ندید پدید بازی درآوردی 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

اگ شوهرت خریده واقعا چ خبره😑مگ لخت بودی تاحالا

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

از روز اول همسرم گفت حق نداري با مادر وخواهر و اقوام من بري خريد 

هيچ مغازه اييم كه اشنا باشه نميريم 

جاري دار كه شدم همش همراه ميرفتن و ميرن خريد البته روابط خواهرشوهرو جاريم به دلايلي بسيار نزديكه اكثرا هم لباساشون سته

بعد ده سال فهميدم حرف شوهرم چي بوده خدا خيرش بده خيلي روابط اين چنيني رو مديريت كرد 

چون من سنم كم بود كه ازدواج كرديم 

اولا پنج تا شلوار راحتی خریدی چرا؟ خخخخ.اخ ببخشید به من چه.خب جالب بوده واسش.خودش حتما یه شلوار داره میشوره ک..ن بازی میچرخه تا خشک بشه.دوما خواهرانه نصیحتت میکنم بعنوان کسی که ۹ ساله ازدواج کرده.از حالا خودتو تمرین و عادت بده که اصلا هر چی گفتن با نشنیدن جواب بدی.اصلا خودشونو نبین چه برسه صداشونو بشنوی.حساس نشو که حساس بشی خودت بیشتر عذاب میکشی.بذار بگه بخند و بدگذر.کار خودتو بکن و فراموشکار باش.به شوهرتم هیچوقت بد این انترارو نزن.یاحق.خخخ

چه خبرتونه😂😂😂

۲تا خونگی میخریدی یه بیرونی مگه شوی لباس میخای بزاری با زیر شلواری اگر عادت به خرید افراطی داری هیچ وقت به خانواده شوهرت نگو وچه بسا به شوهرت چون اونم تواون خونه بزرگ شده

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

خب واقعا درست گفته. والا پنج تا واقعا زیاده.هر چی فکر میکنم می بینم آدم لخت هم که باشه پنج تا شلوار را میخواد چیکار؟ 

شما هم نهایتا دندون رویچیگی میگذاشتی الان یکی میگرفتی بعد خودت تنهایی میرفتی چهار تای دیگه هم برمیداشتی

با پول شوهرت بوده؟

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
2790
2778
2791
2779
2792