2777
2789
عنوان

دخترمو زدم😑😪

671 بازدید | 13 پست

۵ سالشه از گل کمتر بهش نمیگم‌ تا حالا دست روش بلند نکردم اصلا به حرفم گوش نمیده الان از دیروزه اومدیم خونه مامانم اینا مدام سرپاست یا نوشابه میخوره یا شکلات..آخر جمع کردم همه رو...با برادر زادم رفتن تو حیاط اونم این جوجه رنگی ها رو گذاشته تو سر این هر چی میگم نزار سرت کثیفن گوش نمیده موهاش چسبیده به هم اصلا به هیچ عنوان موهاشو حاضر نیست ببنده یا ۲۴ ساعت دستش تو دماغش ..بلوز میپوشونم آستینش رو میده بالا شلوار میپوشه تا زانو میده بالا یا امروز  هر چی صداش میکردم محل نمی‌داد آخر نیشگون ازش گرفتم یدونه یواش زدمش گفتم گوش بده به حرفم ..گریه کرد اصلا محل ندادم بهش سردرد گرفتم نمیدونم چکار کنم چطور تربیش کنم؟؟

الان اوج لجبازیاشه 

مخصوصا کودکان ۳ تا ۵ سال

کتاب های تربیت کودک بخون شاید کمکی بهت کرد

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا تا مارو نکشن سکته ندن درست نمیشن من که ب دخترم میگم وقتی ایست قلبی کردم مردم بیا سر خاکم گریه ...

خدانکنه خندم گرف🤣 بخدا من بچه ام ۹ماهشه بعضی وقتا انقد دیونم میکنه خودمو میزنم چن بار تا حالا یه جوری زدم تو سرم سردرد گرفتم بعدش اینا اومدن مارو دق بدن من همش میگم یکم بزرگترشه بهتر میشه هی یکم یکم خودمو اروم میکنم

خدانکنه خندم گرف🤣 بخدا من بچه ام ۹ماهشه بعضی وقتا انقد دیونم میکنه خودمو میزنم چن بار تا حالا یه جو ...

خاهر جون اصلن دلتو صابون نزن 

هر چی بزرگتر میشن بدترن

اوووف مال من زبون داره ۳متررررر حاضر جواب بی ادبی نمیکنه اما هر چی میگم سریع جواب میده هر چییی هم میخاد باید سریع فراهم کنیم انقد داد میزنم که سرم میترکه بعضی موقع واااقعن دلم میخاد طلاق بگیرم بخاطر این

خاهر جون اصلن دلتو صابون نزن  هر چی بزرگتر میشن بدترن اوووف مال من زبون داره ۳متررررر حاضر جو ...

یا خدا🤣🤣 ترسیدم بخدا الان میره از مبل بالا پشت پشتی یهو میخوره زمین از میز تلویزیون اویزون میشه اصلا به وضعیه ترسیدم