2777
2789
عنوان

میشه ارومم کنید ؟

113 بازدید | 23 پست

داشتم اخبار استانمون میخوندم باز عکس دخترفامیلمون خودشو شوهرش حافظ کل رتبه اول کشوری آوردن 

آدم حسودی نیستم ولی وقتی خودمو نسبت به اون میبینم واقعا هیچ دستاوردی ندارم تو زندگیم البته جز اینکه امسال زندگیم روبه راه شد و تونستم رتبه سوم ترتیل بیارم تو استان ودعوت به نخبگان شم مسیری که این فامیلمون هزاربار رفتن و من برای اولین بار و اولین تجربه

نه زندگی خوبی داشتم  نه پدر و مادرم وقتی دیدن آنقدر استعداد دارم تشویقم کردن مثل این دختر فامیلمون تازه این هیچ زود هم شوهرم دادن...بیشتر از این ناراحتم معدل ۲۰مدرسه بودم از برج ۶ قبل از اینکه دهم برم نشستم برا تجربی میخوندم ولی نذاشتن برم گفتن باید بری انسانی

بعضی وقتا دوستای قدمیمو میبینم بهم میگن چه رشته ای رفتی میگم انسانی تعجب میکنن میگن تو که همش کامل بودی چرا نرفتی فلان رشته حتی رشتم هم به انتخابم نبود

عزیزم اول کار اشتباه شما مقایسه خودتون هست با دیگران 

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اصرار دارن برن تجربی بچه هاشون مثل خود من🥺 چرا اصرار کردن انسانی برعکس نکفتی

چون همسر سابقم هی به خانوادم میگفت بره انسانی البته خانوادمم گفتن هر رشته ای میخوای برو ولی بیشتر زیر سر اونه 

میترسید از خرج کلاسها و آزمون ها

می‌دونم😔آدم دست خودش نیست فقط دردودله

ببین گلم می‌دونم ولی هر کدوم از شما آدم های منحصر به فردی هستید

شما برای خودتون یه شخصیت دارید دیگران هم برای خودشون

شما اول باید برای دستاورد های خودتون ،خودتون رو تشویق کنید و به خودتون افتخار کنید 

ولی همیشه باید یادتون باشه تمام دستاورد های شما جای تشویق داره چه کوچیک چه بزرگ

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
خودتو با گذشته خودت مقایسه کن نه با دیگری وقتی شرایطتون یکی نیست چرا بی انصافی میکنی در حق خودت

اره واقعا 

فکر کن دوسال پیش معدل ۱۶ 

امسال خداروشکر برگشتم خونه پدرم ازمون نمونه دادم قبول شدم معدلمم‌با اینکه خیلی بالا نیست ولی خب حالا بد هم نیست نسبت به گذشته ۱۸.۷۰ 

چون همسر سابقم هی به خانوادم میگفت بره انسانی البته خانوادمم گفتن هر رشته ای میخوای برو ولی بیشتر زی ...

عزیزم غصه نخور باورت میشه منم به اصرار خونوادم رفتم تجربی اصلا علاقه نداشتم نمره هام بد بود

برای حل شدن مشکلت 14 تا صلوات برای شهدا میفرستم کمترین کاریه که ازم برمیاد

اگه تونستی تو ام برام دعا میکنی گلم🌸🌸🌸

کاشیکم از حکمتها بدونیم البته ما هم هر چی میشه میگیم حکمت بوده.ولی راسته میگن وضعیت الانمون برا خیلیا ارزوس

نمدونم با این حرف اروم میشی یا ن ولی یکی میخواد منو اروم کنه🙂

من بر عکس شما درسم متوسط بود بااینکه زیاد میخوندم

بابام دوس نداش و انگار نداره ازدواج کنم

با اون وضعیت تحصیلیم باید میرفتم انسانی ک رفتم تجربی این اولین اشتباهم بود.بعدم قصدم از هیجده سالگی ازذواج بود ک نذاشتن و ب اجبار و بدون علاقه عمرم داره سر درسا بی هدف میره

ببین گلم می‌دونم ولی هر کدوم از شما آدم های منحصر به فردی هستید شما برای خودتون یه شخصیت دارید دیگر ...

منم از این ناراحتم بیشتر که ناشکری میکنم وضعیتم نسبت به دوسال بیش خداروشکر خوبه حس میکنم یه کوچولو اونم توی قرآن دستاوردی دارم ولی نه به اندازه فامیلامون هرکدومشون‌ استادن برا خودشون

منم از این ناراحتم بیشتر که ناشکری میکنم وضعیتم نسبت به دوسال بیش خداروشکر خوبه حس میکنم یه کوچولو ا ...

عزیزم خب چند تا کار و مهارت رو امتحان کن 

با امتحان کردن بقیه چیزا شاید استعداد های دیگه‌اتم کشف کنس

انسان می‌تونه دو تا سه استعداد داشته باشه چه بسا بیشتر 

کاشیکم از حکمتها بدونیم البته ما هم هر چی میشه میگیم حکمت بوده.ولی راسته میگن وضعیت الانمون برا خیلی ...

اره واقعا وضعیت شما برای من ارزوس 

می‌دونی چرا چون اون زمان واقعا خودم الان به گذشته‌ی خودم فکر میکنم موقعی که راهنمایی و دهم بودم تعجب میکنم یجوری با عطش درس میخوندم و بشدت لذت می‌بردم دقیقاً مثل یک آدم تشنه شاید کمترین نمره ای که داشتم ۱۹بود شب و روز هم سرم تو کتاب بود هیچ وقت هم به ازدواج فکر نمی‌کردم و اتفاقا متنفر بودم راست میگن از هرچی بدت میاد سرت میاد

عزیزم خب چند تا کار و مهارت رو امتحان کن  با امتحان کردن بقیه چیزا شاید استعداد های دیگه‌اتم ک ...

من خیلی استعداد دارم از همون بچگی چه توی ورزش چه توی طراحی وچه قرآن چ زبان ولی حامی نداشتم