2777
2789
عنوان

وای من چی بگم به پدرشوهرم😐

377 بازدید | 29 پست

پدرشوهر ک نیست پدر کسیه که ۶ ساله باهم دوستیم

عمل کرده باباش بعد اینم میگه زنگ بزن حالشو بپرس😐😐🤲🏻من دوبار قبلا باهاشون حرف زدم ب طوری ک اصلا از قبل تعیین شده نبود خیلی یهویی بود ولی الان من یعنی زنگ بزنم بهش حالشو بپرسم؟😐

اگه موافق زنگ زدن منید فقط بگید چی بگم؟اگه ترک هستین جملات ترکی بگین😂✅

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنن آلله صحت ورسین دوزلرسوز انشاءلله

دای نمنه دییم؟🥲

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

من اونقدر اجتماعی نیستم بزنگم نهایت پیام بدم عذرخواهی کنم بگم بخاطر شرایطتتون نمیدونستم خوابین یا بیدار برای همون پیام دادم تا مزاحم استراحتتون نشم 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

من موافق نیستم اصلا مگر اینکه اومده باشه خواستگاری و دارین کارا اماده سازی نامزدی رو میکنن که در اون صورت بابات اول زنگ میزنه بعد حال پرسیدن توام گوشیو میگیری حرف میزی در غیر این صورت سیریش بازیه و به طرف مقابل میگی از طرف من جلو جلو همه چی حله

شاید پدرشوهرت شد حالا یه روزی کار از محکم کاری عیب نمیکنه زه ویر اوزو شیرینت قیز سیاستون اوسین😂

خب چی بگم اخه؟😂

تا سلام حالیز نجه دییجان باشارام🤣

با اینکه مخالف زنگ زدنتم ولی اگه بلد نیستی ترکی همون فارسی حال احوال کن که سوتی ندی

بلدم ولی نمیدونم چی بگم