2777
2789
عنوان

پیچ خوردگی

164 بازدید | 12 پست

دوستان مچ پام ۵روزه پیچ خورده قوزک پام  وروی پام وزم کرده پام حالت گرگرفتگی وسوزش داره فردا نوبت دکتر دارم وحشت زدم میترسم تاندونا پاره شده باشن توروخدابگین چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله  ک  زود خوب میشه ولی بهتر بود بلافاصله میرفتی دکتر و عکس میگرفتی

زفتم بیمارستان عکس گرفت گفت شکستگی نیست اتل بست ولی گفت باید بری ارتوپد که فردا نوبت داد خیلی میترسم اصلا نمیتونم باش راه برم😭

زفتم بیمارستان عکس گرفت گفت شکستگی نیست اتل بست ولی گفت باید بری ارتوپد که فردا نوبت داد خیلی میترسم ...

نگران نباش عزیزم هر چی ام باشه بلاخره درمان میشه

باز خداروشکر شکستگی نبوده...

شاید در رفتگیه ک اونم معمولا پیرمردا یا پیرزنای مسن و باتجربه تو این کار میندازن ...

الان پاتون هنوز تو گچ ؟دردش زیاو بود؟

آره  تو گچ هس ، گفت باید سه هفته تو گچ باشه، دردش خیییلی زیاد بود روزای اول که اصلا پامو نمیتونستم رو زمین بزارم الان دوسه روزی هس یکم روش راه میرم ولی بازم درد میگیره 

آره  تو گچ هس ، گفت باید سه هفته تو گچ باشه، دردش خیییلی زیاد بود روزای اول که اصلا پامو نمیتون ...

من دردش کمتر شده بیشتر حس سوزش وداغی دارم دکتر بیمارستان گفت احتمالا کشیدگی یاپارگی تاندون ولی باید متخصص ببینه متخصص فردا نوبت داد بم خیلی میترسم تو نی نی سایت زدم اونا که پارگی وکشیدگی تاندون بودن گفتن خیلی سخت درمان شدک بعضی ها جراحی کردن یا بعد گچ هم هنوز مشکل دارن نککه برا همیشخ بدبحت بشم ونشه ورزش کنم