2777
2789
چه جالب😍😍🥰🥰 شوهرم الحمدالله خیلی دقیقا اومدیم اینسری دقیق کل استان روشناسایی میکنیم انشاءال ...

آره خوزستان خیلی جای دیدنی داره . مثلا اسکله بحرکان شهر هندیجان کنار دریا خلیج فارس میشه برای عموم مردم راه داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خوزستان خیلی جای دیدنی داره . مثلا اسکله بحرکان شهر هندیجان کنار دریا خلیج فارس میشه برای عموم م ...

چه خوب

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
چه خوب پیش حرم هستید یا دورید؟

دورنیستیم

پیاده۲۴دقیقه

بااتوبوس۴۵دقیقه😁😂🤣🤣

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
آره رود کارون کرخه دز  علی کله دزفول  دهدز باغملک  اسکله بحرکان در ساحل زیبای خلیج فا ...

میایم انشاءالله میبینیم

توکل بخدا

خوش بحالتون .  مو دونی من خیلی دوس دارم بیام مشهد😂

توکل بخدا

هم بخوای قسمتت میشه انشاءالله

دوستم گفت دارم میرم کربلا

گفتم خوش به سعادتت وکلی گریه کردم

کمتراز۲ماه بعدقسمت شدخودم رفتم الحمدالله

قدمتون رو چشم. مرز ایران و عراق رو هم برید باقایق میبرن خیلی قشنگه مخصوصا شب بی نظیره

انشاءالله

به همسرم بگم یادشون بمونه

البته فاوروازدوردیدم

قدمتون رو چشم. مرز ایران و عراق رو هم برید باقایق میبرن خیلی قشنگه مخصوصا شب بی نظیره

خرمشهر با قایق می برن از رود کارون تا مرز ایران وعراق شب برید خیلی خوبه👌

توکل بخدا هم بخوای قسمتت میشه انشاءالله دوستم گفت دارم میرم کربلا گفتم خوش به سعادتت وکلی گریه کر ...

دو سال پیش اومدیم مشهد رفتیم زشک و ابرده و کوهسنگی و ...

دو سال پیش اومدیم مشهد رفتیم زشک و ابرده و کوهسنگی و ...

بسلامتی مجددقسمتت بشه

الان مشهدوحرم خلوته

بیاین خوبه